Szekeres Viktor

Új Transformers 4-képek

Június végén kerül moziba az Age of Extinction alcímmel rendelkező Transformers-folytatás, melynek forgatását a legújabb képek szerint Michael Bay nagyon élvezi. Egy másik új fotón pedig a film legfontosabb szereplőit láthatjuk - persze a robotokon kívül.

Az elmúlt napokban két új, a Transformers negyedik részének, a Transformers: Age of Extinction forgatásán készült fénykép is napvilágot látott. Az egyik fotó Michael Bayt ábrázolja, amint egy pusztítással egybekötött akciójelenetet "forgat", míg a másikon a film főbb szereplőit láthatjuk. A kép előterében Mark Wahlberg van, mögötte a lányát alakító, a Bates Motel című sorozatból is ismert Nicola Peltz, valamint Jack Reynor.

Klikk ide!

A képen látható színészek mellett még többek között Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Li Bingbing, T.J. Miller, Han Geng és Titus Welliver fog fontosabb szerephez jutni a negyedik Transformers-mozifilmben, mely Amerikában június 27-én kerül bemutatásra. Jelen állás szerint nem is lesz konkurenciája a robotos akciófilm folytatásának, de ki tudja, lehet, hogy egy bátor stúdió mégis megpróbál arra a napra helyettesítő lehetőséget kínálni azoknak a nézőknek, akiket már nem érdekel a Transformers.

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Igazából ez semmi. Az egyiken a rendező, a másikon pár színész beállított fotója.
    Nincsenek illúzióim, ez is ugyanolyan lesz, mint a korábbiak sajnos.
  • jamboox #1
    Az a kép Michael Bay-ről olyan, mintha Michael Bay fényképezte volna.