Szekeres Viktor

Újabb nagy név csatlakozott az utolsó pillanatban a The Expendables 3-hoz

Ismert tévés színész csatlakozott legutóbb a The Epxendabes 3 szereplőgárdájához. Sylvester Stallonéék ugyanis tovább nem vártak arra, hogy Nicolas Cage igent mondjon az egykori zsoldos szerepére.

Újabb nagy név csatlakozott a The Expendables - A feláldozható harmadik részének szereplőgárdájához, azonban ezúttal még véletlenül sem akciósztárról van szó, hiszen Kelsey Grammer A dumagép és a Boss című tévésorozatok főszereplőjeként szerzett magának hírnevet. Az információk szerint Grammer egy egykori zsoldost fog alakítani, aki Bonaparte néven fut. (A szerepet eredetileg Nicolas Cage-nek ajánlották fel, de ő nem vállalta.)


Grammer a Boss című sorozatának megszüntetését követően úgy tűnik, hogy mozifilmekkel vigasztalódik, ráadásul nem is akármilyen filmekkel, hiszen mielőtt csatlakozott volna a The Expendables 3 Bulgáriában forgató stábjához, Michael Bay irányítása alatt dolgozott a Transformers negyedik részén. A The Expendables harmadik részének amerikai premierjét 2014. augusztus 15-re tűzte ki a Lionsgate stúdió.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tibisan #3
    ő nem akárki dolgozott bay-en a transformes4-en..
    nagy szerep lehetett , mikor még most is forgatják szerintem , csak már nélküle
  • Zombee #2
    Ezt a pofát nehezen tudom elképzelni zsoldosként, már csak az akciófilmes múlt hiánya miatt is, de lehet, hogy jó lesz. Nicholas Cage nem csak sikerfilmben, de már jó filmben is alig szerepel, igaz, a szarokban mindig ő a főszereplő, lehet, hogy ezért nem vállalta.
  • Hirvaer #1
    Pedig nincsenek mostanában Nicknek olyan sikerfilmjei, ami indokolná, hogy ennyire válogasson.