Szekeres Viktor

Készül a Halálos iramban paródiája

Bár a Halálos iramban-széria elég sokáig megúszta, hogy paródia készüljön belőle, a sorsát nem kerülhette el, hiszen Superfast címmel jövőre elkészül a kifigurázás. A rendezők sajnos a Csajozós film készítői lesznek.

Hogy ez eddig még senkinek sem jutott eszébe...? Hiszen a paródiák általában a legnépszerűbb mozifilmeket szokták kifigurázni, de való igaz, hogy a Halálos iramban-széria eddig elkerülte azt, hogy gúnyt űzzenek belőle. Nos, úgy tűnik, hogy már nem sokáig maradunk Halálos iramban-paródia nélkül, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint Alex Ashbaugh és Dale Pavinski lesz a főszereplője a Superfast című paródiafilmnek - előbbi Paul Walker karakterének mását, míg utóbbi a paródia Vin Dieselét játszhatja.

Kell-e mondanunk, hogy a filmet az az Aaron Seltzer és Jason Friedberg írja és rendezi, akik mondhatni kettesben tették tönkre, illetve süllyesztették a béka feneke alá a paródiafilmek műfaját, illetve színvonalát. Azonban nem a Superfast lesz a Csajozós film és a Bazi nagy film rendezőinek következő paródiája, hiszen Az éhezők viadalát kiröhögő The Starving Games októberben kerül bemutatásra az amerikai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AndrewT #1
    igazából onnantól kezdve, hogy a 6. rész már nem veszi túlzottan komolyan magát, hogy több benne a komédia jelleg, mint napjaink vígjátékaiban, hogy az egyes jelenetekben szándékosan nem is törekednek a fizika törvényeinek nem, hogy betartására, de még ismeretére sem. jó, persze alapanyag van bőven, lehet huszonötször sebességet váltani, míg az autók elérik a végsebességüket, a 10 másodperc alatt megtehető negyedmérföld 15 percen keresztül tart, miegyéb.