SG.hu

Instagram kiállítás nyílt az Erzsébet téren

A Strongbow arra kérte rajongóit, mutassák meg, mit jelent számukra a Strongbowtime. Ezt az egyik legnagyobb közösségi képmegosztó oldal, az Instagram felületén tehették meg augusztus elsejétől, a legjobb fotókból pedig megnyílt a Design Terminál első Instagram kiállítása. A szeptember 20-ig tartó rendezvény ingyenes, így nyitvatartási időben szabadon látogatható az Erzsébet téri épületben.

A Strongbowtime a munka utáni és a buli előtti időszakot jelenti, egy átmenet a nappal és az éjszaka között, amikor a barátoké és a bulira való készülődésé a főszerep. Augusztus elsejétől az Instagramon bárki megmutathatta saját egyedi, különleges Strongbow pillanatát, mely lehet egy jó hangulatú találkozó, vagy egy inspiráló naplemente is. Ehhez mindössze meg kellett jelölni a feltöltött fotót a #strongbowtime hashtaggel - ez egyfajta címke, mellyel a kép kategorizálható, témákba sorolható, sőt utólag visszakereshető. Mivel nagyon sokan töltöttek fel fotót, ezért az Oltai Kata vezette szakmai zsűri készített egy válogatást, melyből a létrejött a Design Terminál első Instagram kiállítása.


Balogh Barbara, a Strongbow senior brand menedzsere kiemelte, nagyon jól sikerültek a képek, melyek tökéletesen adják vissza a Strongbowtime jellegzetességét. "Amikor augusztus elsején megkértük rajongóinkat, mutassák meg nekünk az Instagramon, mit jelent számukra a Strongbowtime, nem számítottunk ekkora mennyiségű és ilyen minőségű képanyagra. Örülök, hogy a Design Terminál közreműködésével sikerült létrehoznunk ezt a kimondottan előremutató rendezvényt, melyhez hasonló korábban még nem volt itt."


Ács Zoltán, a Design Terminál kreatív igazgatója a pénteki megnyitó ceremónián elmondta: "A Design Terminál legfontosabb céljai közé tartozik az értékteremtés és az innováció, a Strongbow kiállítását pedig épp ilyennek gondoljuk: egyrészt ez az első márkához kötődő Instagram kiállítás az országban, másrészt a Design Terminálban még soha nem volt ilyen típusú rendezvény, harmadrészt pedig úgy gondoljuk, különösen érdekes egy klasszikus kiállításon megjeleníteni az online tartalmakat."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!