Szekeres Viktor

Előzetes és plakát 2014 legaranyosabb animációjának

A Coraline és a titkos ajtót, valamint a Paranormant készítő Laika jövőre új animációs filmmel jelentkezik. A The Boxtrolls premierjétől még több, mint egy év választ el minket, de már megnézhetjük az első előzetest.

Van, aki nagyon aranyosnak tartja a The Boxtrolls című animációs film első előzetesét (jelen!), más pedig ijesztőnek és vérlázítónak, hiszen egy kisgyereket visznek magukkal a csatornában a videón látható lények. Lényeg a lényeg, hogy annak ellenére, hogy a Focus Features csak jövő ősszel (egész pontosan Amerikában szeptember 26-án) mutatja be új animációs filmjét, a The Boxtrollst, már most megnézhetjük az első előzetest és a kedvcsináló plakátot.


A The Boxtrolls, mely természetesen 3D-ben fog bemutatásra kerülni, Cheesebridge városkája alatt élő, a csatornákból előmászó apró lényekről fog szólni, akik előszeretettel lopnak sajtot és gyerekeket - legalábbis az emberek ezt gondolják róluk. A filmet a Laika készíti, ugyanaz az alkotó gárda, akiknek a Coraline és a titkos ajtót, valamint a ParaNormant is köszönhetjük. Bár itthon természetesen szinkronnal kerül bemutatásra a film, de aki a DVD-n eredeti hangsávra vált, az olyan színészek hangját hallhatja majd, mint Ben Kingsley, Isaac Hempstead-Wright, Elle Fanning, Jared Harris, Toni Collette, Nick Frost, Richard Ayoade, Tracy Morgan és Simon Pegg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)