SG.hu

Megjelent a Samsung Galaxy Ace 3

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Ace sorozat harmadik, legújabb tagja. Hazánkban LTE támogatással bíró verzióban kerül piacra várhatóan augusztusban.

A nagyon népszerű középkategóriás telefon új verziója 1,2-es GHz kétmagos processzorral, Android Jelly Bean 4.2 operációs rendszerrel és 4 hüvelykes, 480 x 800 pixel felbontású TFT LCD kijelzővel érkezik. Belső memóriája 1 GB, tárhelye pedig 8 GB (kb. 5 GB marad nekünk, felhasználóknak, de microSD kártyával akár 64 GB-ra is bővíthető).


A VGA felbontású előlapi, és 5 megapixeles hátlapi kamerával felszerelt készülék megkapta a cég fényképalkalmazásait (Sound & Shot, Best Photo, és Buddy Photo Share). A kamera figyel minket, automatikusan felismeri, hogy a felhasználó mikor és meddig tartja a kijelzőn a szemét. Az Android rengeteg lehetőségétől megijedőknek készült az "Easy Mode", mely az okostelefonok terén járatlanoknak lehet fontos. Elérhetővé vált rajta a Samsung többi S-betűs appja is: a fordító S Translator, az utazási információt nyújtó S Travel és a hangvezérlésért felelős S Voice.

Kapcsolat terén ismeri a WiFi és Bluetooth szabványokat, Li-ion akkumulátorának kapacitása 1800mAh. Mérete átlagos, 121.2 x 62.7 x 10 mm, tömege 119.5 gramm.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)