Szekeres Viktor

RTLII-napot tart az RTL Klub

Az RTL Klub RTL II NAP című műsorfolyammal köszönti október 1-jén induló RTL II-t. Így aki kíváncsi, hogy mivel várja a közönséget az új csatorna, az előzetesen is értesülhet róla.

Szeptember 30-án, vasárnap az RTL Klub nézői számára bemutatkozik az induló új kábeltelevízió, az RTL II. Az RTL Klub-on ezen a napon önálló epizódokat láthatnak, vagy ízelítőt kaphatnak a nézők az RTL II sorozataiból, az I love Gjoniból, a Rábai Balázs vezette Híradó 11-kor című hírműsorból, valamint a Máté Krisztina által fémjelzett Forró nyomonból. De olyan régi-új műsorokkal is találkozhatnak a nézők ezen a napon, amelyeket korábban az RTL Klub húzóműsoraiként tartottak számon (Heti hetes, Legyen Ön is Milliomos!), és ezentúl az RTL II-n lesznek láthatók.

Persze a valóságban az RTL II-nap inkább estét jelent, mert bár napközben is várhatnak apróságok az RTL Klub nézőire, az igazi beharangozó csak a délutáni sorozatok és filmek után kezdődik. Az új műsorok zömének ajánlója, illetve részletei a Híradó után lesznek láthatóak 19:00-s kezdéssel, azokat pedig egy 2 órás X-Faktor fogja követni, hogy 22:05-től a Heti hetes új szezonjának nyitásával záruljon az RTLII-es ajánló blokk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dresden1 #3
    Az összessel? Ezt szerintem csak nem gondoltad át.
  • DjDano #2
    A tv2 szinte az összes saját gyártású műsorívával befürdött eddig, a Forró Nyomon egy ideig népszerű volt aztán kipukkadt, az RTL viszont ettől még simán sikerre viheti, valahogy sokkal profibbnak tűnik az a csatorna.
  • Zombee #1
    I love Gjoni? Atyaég. Az valami gigantikus fos lesz. A Forró nyomon pedig nem véletlenül tűnt el annak idején, miből gondolták, hogy 10 évvel később egy másik csatornán érdekel majd valakit?