Szekeres Viktor

Az év legmonumentálisabb előzetesét egy őszi scifi kapta

Nagyon látványos és monumentális lett a Cloud Atlas című regényadaptáció első előzetese, nem csoda, hogy a játékideje is majdnem 3 órás lesz a mozikban.

Alig pár napja jelentek meg az első képek David Mitchell nagysikerű regénye, a Cloud Atlas alapján készített filmadaptációból, máris megérkezett az első előzetes, melyre nem lehet azt mondani, hogy elaprózták volna, ugyanis majdnem 6 perces. És valahol igaza is van a készítőknek, ugyanis talán kellett is ennyi idő ahhoz, hogy megmutassák, mennyire monumentális vállalkozás volt az adaptáció elkészítése.


A 2004-ben megjelent regényt Tom Tykwer (A lé meg a Lola, Parfüm - Egy gyilkos története, A harcos és a hercegnő) filmesítette meg, a produceri székben pedig a Mátrix-trilógiát rendező Wachowski-testvérek ültek. A színészgárda is elég neves, Tom Hanks, Hugh Grant, Halle Berry, Hugo Weaving, Ben Whishaw, Susan Sarandon és Jim Broadbent is fel fog tűnni a korokon átívelő filmben, melyet Amerikában október 26-án, itthon pedig november 22-én kell számítanunk a premierre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Inquisitor #12
  Ezért értelmesebb pl. a japán Anime filmeknél és sorozatoknál, hogy akár 6 stílust is felsorolnak fontossági sorrendben, és ott senki nem ütközik meg egy ilyen keveréken. Néha sokkal jobbak is, mint egy csak sci-fire vagy romantikára kihegyezett filmecske.
  Tykwert nem tudtam hová tenni, de ha köze volt a zseniális Parfümhöz, akkor még bizakodóbb vagyok :D
 • Vereshegyi #11
  Az alapanyag kifejezetten jónak tűnik. A fivérek sem most jöttek le a falvédőről. Akár még jó is lehet.
 • Merces #10
  .....a filmek műfajba történő besorolása nem egzakt tudomány, ugyhogy ha rámondják akkor sci-fi , akár tetszik akár nem.
  Mellesleg ezerszer lerágott csont a sztárvoszazfantasycsakdroidnakhijjákabádogembert.........
 • HumaMage #9
  Nekem nagyon bejött. Én ilyen karmás monumentális dolgot várok tőle az előzetes alapján. A Wachowski-k jó dolgokat szoktak csinálni. Sztem ez is jó lesz.
 • csabipapo #8
  Attól nem lesz scifi valami ha egy drámát,egy fantasyt és egy scifis elemeket tartalmazó romantikus akció filmet összegyúrunk (én ezeket láttam ki ebből az intróból), szerintem érdekes lesz,noha nagyon kaotikusnak tűnik. De legalább a színészek jók!
 • Eriongtk #7
  Derossz :D
  1:46 -- Ugyanúgy nézett ki mindegyikük
  1:51 -- Mutatják a pincérnőt, aki ázsiai :D
 • sandor8206 #6
  há mé hisz van benne űrhajó
 • Willenbrock #5
  Mostanában minden fantasy filmet sci-finek neveznek?
 • Sir Quno Jedi #4
  Lávsztori téren, időn és életeken át, nem is tudom... Azé ez a klasszikus scifitől messze áll. Jó, még egy Bab5-ben is van némi szerelmi szál, de nem arra épül kizárólag a dolog (sőt). :DDD

  Persze azé majd meglessük mi lesz ebből.
 • DaemoonHunter #3
  a zene jobban bejön mint a videó:D de ígéretes lehet, bár az ilyen monumentális dolgok gyakran bukók, egyedül Malick bácsi ért ehhez.