Szekeres Viktor

Zseniális az év egyik legjobban várt filmjének előzetese

A The Master egyértelműen az év második felének egyik legjobban várt filmje. Ez még akkor is így lenne, ha az ember nem tudná, hogy miről szól, hiszen elég annyi, hogy P.T. Anderson rendezi.

Megérkezett Paul Thomas Anderson várva várt filmjének, a The Masternek a teljes előzetese. A meglepetésre már október 12-én bemutatásra kerülő film Amerikában fog játszódni a II. világháborút követő időszakban, és egy maga köré szektát szervező emberről szól. A főszerepben Philip Seymour Hoffmant láthatjuk, mellette még olyan színészek fognak feltűnni, mint Joaquin Phoenix, Jesse Plemons, David Warshofsky, Amy Adams és Rami Malek.


2012 remek év, hiszen ritkán fordul elő, hogy mindkét kultikus Anderson, Wes és Paul Thomas is új filmmel jelentkezik. A két rendezőben közös, hogy eddig nem tudtak hibázni, csak a közönség által elismert filmeket készítettek. Paul Thomas Anderson eddig 15 év alatt 5 filmet rendezett, s mindegyik 7.0/10-es értékelés fölötti átlagpontszámmal bír az IMDb-n. Pályáját A szerencse zsoldosaival kezdte, majd ezt követte a Boogie Nights, a Magnólia és a Kótyagos szerelem Adam Sandlerrel. Anderons legutóbbi filmjével, a vérző olajjal ért el a csúcsra, hiszen addigi 2 Oscar-jelölését újabb 3-mal, egy íróival, egy rendezőivel és egy producerivel egészíthette ki.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • noki2 #5
    Attól még lehet fos
  • zetortraktor #4
    Nem hiszem, hogy számítana valamit, hogy hallottál róla vagy sem, mert azzal, hogy beismered, hogy nem hallottál, csak azt jelzed, hogy nem nagyon olvasol filmes híreket. De mondjuk még az sem kell, hogy az ember tudja, hogy PTA öt év után új filmet készít.
  • Magiszter #3
    - A bemutató alapján rohadtul nem várom ezt a filmet.
    - Eddig nem is hallottam róla

    Tehát a cím mi szerint Zseniális, meg hogy a legjobban várt... á nem is mondok semmit, mert csak a billentyűzetem kopik.
  • Svlad Cjelli #2
    Viktornak zsenialis. Senki sem hallot meg rola.

    Tisztelt Viktor, elarulna nekunk, megis HONNAN szedi, hogy ez az ev legjobban vart filmje?
  • xido #1
    Lehet megkövezni a tájékozatlanságomért..de hogy talál Viktor mindig olyan nagyon várt filmet,amiről nem is hallottam eddig?:))