Szekeres Viktor

Kiderült, melyik szuperhős-csapat lesz a főhőse a Marvel titkos új képregényfilmjének?

Már csak pár napot kell várni és hivatalosan is kiderül, hogy melyik lesz a Marvel Studios "titkos" filmje 2014-ben, de vannak, akik már tudni vélik előre a választ.

Meglehetősen régóta fúrja a képergény-rajongók oldalát a kíváncsiság, hogy mely filmet tervezi még bemutatni a Marvel Studios saját égisze alatt 2014-ben. Az biztos, hogy az Amerika kapitány 2 tavasszal kerül mozikba, de egy májusra időzített, egyelőre cím nélküli Marvel-film is megtalálható az előzetes műsorrendben, melyről egy ideig úgy vélték a jólértesültek, hogy Dr. Strange bemutatkozását fogja jelenteni, majd pedig a Black Panther és a The Ant-Man terveiről is érkeztek hírek.

Klikk ide!

Feltehetően a Comic Conon le fog hullani erről a titokról is a lepel, de a Latino Review már most tudni véli, hogy a Guardians of the Galaxy elnevezésű szuperhős-csapat fog bemutatkozni. A 31. századból a Baldoon idegen faj fenyegetése hatására a 21. századba visszatérő csapat története a lap szerint a 2015-ös A bosszúállók 2-t fogja felvezetni és Thanos is fontos részét fogja képezni a történetnek. (A Guardians of the Galaxy új inkarnációjának tagjai: Adam Warlock, Drax the Destroyer, Gamora, Phyla-Vell, Rocket Raccoon és Groot.)

És, ha már a "titkos" Marvel-film szóba került, ugyancsak ezzel a projekttel kapcsolatos hír, hogy az eredetileg tervezett 2014. május 16-i premier helyett augusztus elsején kerül csak bemutatásra az alkotás. A Marvel Studios addig a tervek szerint minimum három, korábban már bejelentett saját szuperhős-filmet bemutat: 2013. május harmadikán a Vasember harmadik részét, november 15-én a Thor második epizódját, 2014. április negyedikén pedig az Amerika kapitány folytatását. (Persze a tervek szerint 2013-ban érkezik az X-Men: Az elsők, 2014-ben pedig A csodálatos pókember második része is, de ezek már koprodukcióban készülnek.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • billbester #12
    Amikor jönnek támadni az elején a Jégóriások és lemegy 2 Asgardi az ereklyékhez na akkor mutatják egy pillanatra 3 vagy 2 Dr. Strange tárgy utánna amikor jön a Pusztító utánna nem sokkal pedig a Végtelen kesztyű.
  • TéOeM #11
    Amúgy meg simán leforgathatnák egyben a Bosszúállók 2-t és 3-at :D Így legalább nem kellene éveket várni a két rész között :D M
  • TéOeM #10
    Dr.Strange utalás a Thor-ban? Tényleg?
  • Zombee #9
    A Marvel Studios-nak nem sok beleszólása lehet a Pókember filmekbe, ezt ránézésre meg lehet állapítani. Papíron lehet koprodukció, de valójában inkább csak Sony.

    Mister: Galactus sem kispályás, de az egész FF2 volt 90 perc, seperc alatt lezúzták. Igaz, azóta szárnyal a Marvel szuperhősök filmjeinek minősége.
  • billbester #8
    Azért kellenek a külön filmek még a BOsszúállók 2 előtt, hogy több hőst hozzanak be. Am az amerikaiak nem írtak valamit, hogy volt utalás a Pókemberben? de abból is lehet a 2-be lesz majd mivel még az is belefér. Még az is jó, hogy tudjuk mindenki sztoriját és, ha hoznak még be hősöket akkor azoknak is tudjuk majd és mivel a Guardians of the Galaxy-ban lesz Thanos előzménye így arra sem kell felesleges időt veszteni a Bosszúállók 2-ben. Így szerintem kapunk majd egy 2 és fél órás Föld/Űr harcot :D
  • Mister #7
    Thanos túl erős szerintem, hogy meg tudják egy filmben verni.
    Vagy több film lesz ebben az irányban, vagy nevetséges lesz, ha lenyomják egyből.
  • billbester #6
    De amúgy eleve sok ellenség kell Thanoshoz nem hinném, hogy nem újítanának be egy ismert hőst sem amikor már eleve kihagyták Hangyát (nem túl jó karakter, de alap tag valjuk be) Csináltak is hozzá tesztek, amit ha elfogadnak akkor emgvalósul és eleve már a szereplőt is kiszemelték Fekete Párducra Dr.Strange-re meg volt utalás a Thor-ban nem is kicsi. Lesz itt még meglepetés! Csak jöjjön a comic con.
  • billbester #5
    Szerinted az mit takar, hogy még 2 filmről akarják lerántani a leplet a Bosszúállók 2 előtt hmm traktor? Az egyik tuti, hogy egy solo hős lesz a másik meg ez az űrbéli csapat. Lehet, hogy a június 27.-ei film lett az Amerika Kapitány 2 csak át tették, de 100%-osan emlékszem, hogy 2 dátumot titkoltak.
  • zetortraktor #4
    Mester, nem lesz semmi titok júni 27-én, mert akkor Transformers 4 lesz. A Marvel nem tud túl sok filmet legyártani, nem fognak 7-8-akkal gurítani, megnyugodhatsz.
  • billbester #3
    Nincs a cikkbe, de mindenkinek világos legyen, ahogy írtam is 2 titkos projekt van 2014-re, amik a Bosszúállók 2-vel kapcsolatos filmek :D