Szekeres Viktor

Bosszúállókat ver az új Pókember

Korrekt 51 milliós nemzetközi nyitóbevételt könyvelhetett el múlt héten A csodálatos pókember - volt, ahol rekordokat döntögetett és A bosszúállókat verte, máshol igencsak leszerepelt.

Amerikában kedden, nálunk jövő hét csütörtökön kerül bemutatásra Marc Webb A csodálatos pókember (The Amazing Spider-Man) című rebootja, de vannak országok, melyekben már múlt hete óta láthatóak Peter Parker "legújabb" kalandjai. És, talán meglepő módon ezen országokban olyan jól kezdett a film, hogy az idei csúcsdöntögető A bosszúállók teljesítménye elhomályosult. Például Koreában 13 millió dolláros első hétvégét produkált a film, ami nem elég, hogy erősebbnek számít, mint A bosszúállók kezdése, de még minden idők legjobb nyitóhétvégéi közé is felfért.

Hasonlóan jól, A bosszúállók nyitányát verve debütált az új Pókember Indiában - az 5 milliós kezdésnél jobbat amerikai film még sosem produkált. De Szingapúrban, Hongkongban és a Fülöp-szigeteken is igazi szuperhősláz tombol. Japánban A csodálatos Pókember már 11 millió dollárnál tart, de a hétvégére ebből 7,5 millió jutott, aminél jobban teljesített a 10 milliós kezdést produkáló Pókember 2 és 3. Ázsián kívül Németországban is bemutatkozott a film, de a 4 millió dolláros debütáló hétvége rettenetesen messze van a csúcsdöntögetéstől, vagy A bosszúállók 8,5 milliós startjától - még A diktátor is jobban nyitott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pityokas #1
    Nekem nagyon nem jön be ez az egész rebootolás! Egy 10 éves filmről van szó, amit egy tinisráccal újraforgattak. Nem hinném, hogy a Toby kiöregedett volna a folytatáshoz, csak nem volt rá igény! Az, hogy Koreában meg Dazsesztánban hányan látták még nem teszi jobbá az egész pénzéhes stábot, aki ezt a filmet leforgatta.