Szekeres Viktor

Ilyen klassz 3D-s szemüvegekben lehet nézni a The Avengers-mozifilmet

Nem csak a Star Wars 3D-t lehet speciális, tematikus 3D-szemüvegben megnézni, hanem a tavasszal mozikba kerülő A bosszúállókat. Persze az élmény 2D-ben is majdnem ugyanolyan lesz.

Hollywood és a filmek, valamint mozik körül sertepertélő cégek pontosan tudják, hogy milyen járulékos termékekkel lehet a nézőket moziba csábítani, s ha már moziba csábultak, akkor minél nagyobb összeg elköltésére késztetni őket. A 3D-s filmek például remek lehetőséget adtak egy észrevétlen jegyár-emelésnek, hiszen akik eddig panaszkodtak a magas jegyárak miatt, azok zöme boldogan fizet ki még többet azért, hogy 3D-ben nézzen meg egy filmet. (A hazai adatok azt mutatják, hogy a többséget nem zavarja a plusz pár száz forintos kiadás, hogy szemüvegben nézhessen végig egy filmet.)



A legújabb "trükk" a 3D-vel kapcsolatban egyrészt az, hogy egyes mozik eladásra kínálják 3D-s szemüvegeiket, így jutva plusz (egyszeri) bevételhez nézőnként, másrészt pedig a mozik stúdiókkal együtt működve speciális, a gyűjtőknek értékkel bíró speciális szemüvegeket ajánlanak. Például A bosszúállók (The Avengers) esetében a nézők Amerikában egy kis felár megfizetéséért cserébe speciális szemüveggel nézhetik meg a filmet - a Vasember, Thor, Hulk és az Amerika kapitány rajongók járhatnak jól. Arról, hogy itthon is lesz-e hasonló szemüveg-kínálat, egyelőre nincs információ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    1-2 dollár, vagy 200-300 forint maximum egy ilyen ára. egy sima 3d szemüveg, ha megveszed, akkor 100-150 a magyar mozikban. ez promóció, olcsón adják, hogy vegyél jegyet mellé.
  • kjhun #4
    Az ára az nem lesz olcsó szerintem. Minimum 10-20 ezer Ft, ha nem több, és kapható is lesz.
  • kerge30 #3
    Pont ez a lényeg,ha nem jött volna le a cikkből!!!Meg kell venni a szemüveget egy ideje.Legközelebb ha viszed magaddal,akkor viszont már nem kell persze.
  • Broafka #2
    kár, hogy ezeket nem lehet hazavinni, mármint legálisan nem! hehe :P
  • tomboy013 #1
    Az Iron Man-es hasonlít a hófehér Oakley Oil Rig napszemüvegemhez, én abba nézném =D