Szekeres Viktor

Nem lesz új Battle Royale-mozifilm

Úgy tűnik, hogy a The Hunger Games, azaz Az éhezők viadala a Battle Royale feldolgozásának vitorlájából is kifogta a szelet, s jelen állás szerint nem is fog elkészülni a hasonló történettel bíró film.

A ShockTillYouDrop a napokban a CBS Films 7500 című thrillerjének forgatásán járt, s elbeszélgetett Roy Lee-vel, a film producerével, akinek több, a jövőben tervezett projektjéről derített ki ezt-azt. Az interjú egyik fontosabb információja az volt, hogy sokak örömére (vagy bánatára) jelen állás szerint nem fog elkészülni a Battle Royale amerikai verziója, köszönhetően annak, hogy márciusban a mozikba kerül a hasonló témájú Az éhezők viadala.


Persze Roy Lee már előtte is kételkedett abban, hogy lenne vevő az amerikai Battle Royale-ra, hiszen nagyon kevés stúdió merné vállalni kockázatot, mely a gyártással és a film bemutatásával járna. A producer annál jobb hírei voltak a Poltergeist, azaz a Kopogó szellem rebootjával kapcsolatban, melyet a tervek szerint már 2012-ben el tudnak készíteni, s akár be is tudnak mutatni. Úgy tűnik, hogy jelen pillanatban az MGM stúdió érdeklődik a projekt iránt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • czyi #1
    Ennek az első mondatnak "Úgy tűnik, hogy a The Hunger Games, azaz Az éhezők viadala a Battle Royale feldolgozásának vitorlájából is kifogta a szelet, s jelen állás szerint nem is fog elkészülni a hasonló történettel bíró film." pontosan az az értelme, hogy az Éhezők viadala, mivel hasonló történetű, mint a Battle Royal, nem fog elkészülni sosem.
    Nos, ha nem ezt akarta mondani a cikk írója, akkor érdemes lett volna másképp megfogalmazni. Nem ilyen nyakatekerten.
    És egyébként is.
    ...