Szekeres Viktor

Hullanak a nácik a Bloodrayne 3 előzetesében

A harmadik Bloodrayne-film csak DVD-n jelenik meg és története szerint Rayne megpróbálja meggátolni, hogy Adolf Hitler halhatatlanná váljon. Azonban a küldetés első pillantásra lehetetlennek tűnik.

Megérkezett az Uwe Boll rendezte Bloodrayne 3 előzetese is, mely a tervek szerint el fogja kerülni a mozikat és azonnal DVD-n jelenik meg, ami nem csoda, hiszen a 2006-os első film Kristanna Loken főszereplésével világszerte még 4 millió dollárt sem produkált. Nem is volt meglepő, hogy a 2008-as folytatásban már új színésznő, Natassia Malthe alakította Rayne-t, s a rendező, ha lehet, még kevesebb pénzből készítette el a filmet.


A Bloodrayne harmadik részében, a Bloodrayne 3: The Third Reich-ben (Bloodrayne 3: A Harmadik Birodalom ismét Natassia Malthe fogja alakítani a vámpírt, aki megpróbálja megakadályozni, hogy egy náci vezető beadjon Hitlernek egy olyan anyagot, amitől a Führer halhatatlanná válik. A filmben Malthe mellett fontos szerepet fog kapni Clint Howard és Boll állandó szereplője, Michael Paré is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • carville #6
    Így harmadik neki futásra valami minimális közt össze hoznak az eredeti videojátékkal, ez Uwenál már szinte szokatlan. Kár hogy ettől függetlenül még rosszabbnak tűnik mint a korábbiak együtt. :D

    polarka: Nácik által megszállt Argentínában (ami persze a valóságban sose történt meg, de a játékot se vették túl komolyra).
  • kadar1 #5
    Már megint e Németek ellen Kezd unalmas lenni. Mért nem lehet az angolokat vagy az amcsikat irtani, mely valljuk be az élvezetesebb lenne.
  • polarka #4
    Nekem úgy rémlik, h a játék első része pont a náci Németo.-ban játszódott.
  • KP27 #3
    újabb remekműre van kilátás :DDD

    Apropó, van Bloodrayne 2? :DDD úgytűnik le vagyok maradva. szégyen gyalázat :D
  • Aldo Moro #2
    Délután egy sör mellett kikapcsolódásnak jó lesz. Nekem valamilyen szinten bejött az első rész, persze lehetett volna sokkal jobb is. :-)
  • Tower Guard #1
    Ratyi film ratyi folytatásának egy még ratyibb folytatása...