Szekeres Viktor

Itthon csúnyán lebőgött Amerika új sikerfilmje

Itthon a Paranormal Activity második része épp olyan csúnyám elhasalt, mint a heti másik hét premierfilm, azonban talán az év sikerhorrorjának a bukása a legkellemetlenebb meglepetés.

Miközben az Újabb parajelenségek (Paranormal Activity 2) hatalmas siker Amerikában, s három nap alatt 41 millió dollárt termelt, addig itthon jóformán annyian mentek el a filmre hétvégén, mint egy sokadik hollywoodi tucatfilmre. Ez egészen pontosan 5571 nézőt fed, ami a budapesti toplistán a hetedik, az országos toplistán pedig a nyolcadik helyre volt elegendő. (Az Újabb parajelenségeket a UIP Dunafilm csak Budapesten mutatta be.)


Persze a bukás magyarázható azzal is, hogy idehaza már az első rész sem robbant akkorát, mint Amerikában és pár külföldi országban, talán annak is köszönhetően, hogy egy kis forgalmazó juttatta el a filmet a mozikba, s premierjét nem kísérte különösebb hírverés. Másrészt az elhasalt film valójában nem rítt ki a heti hazai premierfilmek közül, hiszen jóformán mind a 8 újonc elhasalt. Nem csoda, hogy a toplista első három helyén régi filmek foglaltak helyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bobi64 #5
    Én betiltanám a horror filmeket.
  • winnie #4
    "Az első rész annyira gyenge volt, legalábbis szvsz, hogy nem is csodálkozok rajta. "

    gyenge volt, ezért többen nézik meg? 3 nap alatt többen látták a filmet, mint az első részt összesen itthon. amerikában pedig 3 nap alatt annyian, mint az elsőt 4-5 hét alatt.
  • nessboth #3
    Ne is! Én mindig álmacsónak és kamusnak tartottam azokat akik azt mondták, hogy végigröhögnek egy filmet, de most én is megtapasztaltam, mert amikor a kísértet minden este azzal szórakozik, hogy kihúzza a medencetisztítót a medencéből...tényleg röhögött a mozi (főleg ahogy kinézett, hogy egy gömböc kis gép kimászik a medencéből), és onnantól, hangoskodás, telefonálgatás, beszélgetés zajlott a moziban...
    Ennél nagyobb szégyen nem is kell egy ilyen filmnek. Végül is megérdemelte ez a celluloidhulladék!
  • Athor #2
    Az első rész annyira gyenge volt, legalábbis szvsz, hogy nem is csodálkozok rajta. Persze attól még lehet, hogy volt akinek bejött, de nekem csalódás volt. Ezt a 2. részt nyilván még csak le sem fogom tölteni.
  • vg #1
    Winnie(Viktor), neked minden film kudarc. Főleg egy horror film, akkor tuti. Egy horror film esetében nálunk eggyáltalán nem rossz az a 5571 néző, de ezt te honnan is tudhatnád.