Szekeres Viktor

Készül a Paranormal Activity japán verziója

Úgy tűnik, hogy Japán megirigyelte a Paranormal Activity sikereit, s elkészíti a horrorfilm folytatását, melynek története így átkerül a szigetországba. A decemberi premierig azonban még az amerikai második részt is láthatjuk.

A Screen Daily infói szerint a Presidio Corporation produkciós cég a Paranormal Activity folytatásán dolgozik Paranormal Activity: Tokyo Night címmel. A film Oren Peli tavalyi eredetije után veszi fel a fonalat és egy külföldi cserediákról szól, aki San Diegóban tett látogatása során "magával viszi" az eredeti történet "kísértetét" Japánba. A tervek szerint a történetet ezen diák videós feljegyzései alapján rakják össze.


A filmet Toshikazu Nagae rendezi, aki a forgatókönyvért is felel, a főszerepben pedig Aoi Nakamurát és Noriko Aoyamát láthatja a közönség. Jelen állás szerint a Paranormal Activity: Tokyo Night decemberben kerül bemutatásra. Addig is Amerikában, no meg a világpremierrel egy időben idehaza is, újabb parajelenségek címmel megnézhetjük magunknak a Paranormal Activity "igazi" második epizódját is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #4
    Én csak 2féle változatot láttam. A végén kívül más lényegi különbség nincs, a mozisban kicsit normálisabbak a feliratok, meg mintha kicsit rövidebb lenne a felvezető.
  • Locutus51 #3
    Szerintem teljesen a helyén volt, de mi az, hogy "megvágott mozis változat"? Ebből egy változat van, három különböző véggel (hivatalosan 56 különböző leforgatott végkifejlettel, de ebből csak hármat láthatott a nagyérdemű). Én négyszer láttam összesen, kétszer egyedül (először az ún. "Festival Cut" verziót, aztán a mozist), kétszer barátokkal, és mindenkinek nagyon tetszett. Igenis félelmetes tud lenni, ha először látja az ember, az eleje tényleg unalmas(abb), mint a vége, de valahogy fel kell vezetni a sztorit.
  • bippo #2
    Szerintem egynek jó volt, de tényleg nem volt annyira ijesztő, mint amennyire beadják. Főleg a megvágott mozis változat, az eredeti durvább.
  • atr0p0sz #1
    Nem tudom miért vannak oda, hogy minden idők legijesztőbb filmje. Halálra untam magam tőle. Ez a sok moziban ücsörgő, riadozó ember, meg egyenesen nevetséges.