Szekeres Viktor

Lőttek az ingyenes sorozatnézésnek

Nemsokára fizetnie kell annak, aki a Hulu régebbi sorozatokat vagy új sorozatok korábbi epizódjait akarja megnézni. Az új, HuluPlus szolgáltatás keretén belül ugyanis csak a legfrissebb öt rész lesz ingyen elérhető.

Az amerikai sorozatrajongók Mekkája a Hulu, mely nem véletlenül népszerű videós oldal, hiszen rengeteg sorozatot lehet rajta megtekinteni, régieket és újakat egyaránt. Persze ez a tengerentúlon nem számít szokatlannak, hiszen a YouTube is több sorozatnak otthont ad hivatalos formában, sőt, a legtöbb szériát az epizódok leadása után egy ideig a csatornák honlapjain is meg lehet nézni utólag - ingyen és bérmentve.


Május 24-től, a tévés évad végétől a Hulu elkezdi tesztelni fizetős szolgáltatását. A tervek szerint az oldal továbbra is minden díjfizetés nélkül hozzáférést engedne az aktuális sorozatok legfrissebb öt epizódjához, azonban a régebbi részeket a felhasználók csak havi 9 dollár 95 cent kifizetése ellenében nézhetnék meg. A YouTube mögött a második legnépszerűbb videós oldal már jelenleg is hoz profitot, sőt, a News Corp., az NBC Universal és Walt Disney Co. gyermeke 100 milliós éves bevételre tett szert reklámokból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ldavid #9
    adhatnál egy linket, hogy honnan szedel működőt, amire nem dobja ki az anonym proxy toolos üzit
  • kalapos01 #8
    Ó, ember...
  • Anotino #7
    Csak allits be egy amerikai proxyt.
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Valóban...


  • kalapos01 #5
    Egy klikk és itthon is nézheted. Igazi kincsesbánya.
  • xido #4
    Nem kukkantasz,nem véletlen értetlenkedek a cikk hazai mivoltán,hogy amerikán kívüli netezőnek fütyi a valagába:)
  • kovadam87 #3
    Na megvolt a két szélsőséges megnyilvánulás :D mind a kettőtöknek igazat kell adjak. Számunkra ez maximum érdekesség :) Bár meg kell vallanom én most hallok erről az oldalról először de lehet most már én is bekukkantok oda kicsit sorozatozni :)
  • salad #2
    Teljesen igazad van xido, jobb ha nem tudunk semmiről, csak esszük tovább a paprikáskrumplit a Jóban-Rosszban előtt.
  • xido #1
    Azért kiváncsi lennék,miért kerül ide egy ilyen hír,mikor ez a szar is csak amerikai területen élvezhető,mint majdnem minden értelmes,legális digitális forrás...