Szekeres Viktor

Mégis moziba kerül a Machete

Machete mégsem DVD-n jelenik meg, hanem moziban is, sőt, nem kisebb névvel fog összecsapni Amerikában, mint George Clooney-val, hiszen Robert Rodriguez filmje ugyanakkor kerül mozikba, mint a The American.

Az idei mozis évad első igazi meglepetése, hogy a Grindhouse bukása ellenére is a 20th Century Fox moziban fogja bemutatni Robert Rodriguez új filmjét, a Machetét. Igaz, hogy a Grindhouse kamu előzetese alapján készített akciófilm az év legkevésbé látogatott hetén, a munka ünnepének hétvégéjén kerül bemutatásra Amerikában (szeptember 3-án), de mégis csak megkapja a nagy vásznat. Kérdés, hogy hány moziban fogják vetíteni. (Ezen a hétvégén szokták a stúdiók kidobálni a nem sokra tartott akciófilmjeiket, az elmúlt évekből mind a Gamer - Játék a végsőkig, mind a Crank - Felpörögve, mind a Babylon AD nagyot bukott. Talán most megszakad a negatív sorozat.)


A történet mellékes, egyébként Machetéről (Danny Trejo) szól, aki levadássza az őt átverőket, viszont a filmben olyan színészek fognak szerepelni, mint Robert DeNiro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez és Lindsay Lohan - utóbbi 3 éve nem szerepelt nagyobb mozifilmben. Persze a rendezői és produceri munkával elhalmozott Rodriguez a film elkészítéséhez segítséget is kapott, állandó vágójával, Ethan Maniquis-szel rendezte azt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #8
    De a készítők nyilván igyekezni fognak a lehető leghasonlóbbra csinálni a filmet.

    A youtube-on amúgy fellelhetőek valódi régi grindhouse-os előzetesek. Például:

    http://www.youtube.com/watch?v=sNfNevVeebc
  • bub1988 #7
    ami ott van az egy áltrailer + grindhouse mozis hangulatot akarja átadni szal nemtom miértsírtok.
  • Quantumleap #6
    Na végre megvan a dátum. Jöhetne már egy rendes igazi trailer, a grindhouse-os már a könyökömön jön ki.
  • Silenzio #5
    A Crank mitől bukott volna, kedves SG? Nem produkált 100 milliós nagyságrendű bevételt, igaz, de csak az USA-ban a költségek 2 és félszeresét hozta vissza.
  • algost #4
    Talán régen néztél tükörbe, azért....:)
  • Parker71 #3
    Ekkora moslékot már régen láttam...
  • motyodlee #2
    terrorbolygó után szabadon :D
  • DeviloftheHell #1
    háteztmár csak a röhögés szempontjábol megfogja érni megnézni