Szekeres Viktor

Ridley Scott már a Robin Hood 2-re készül

Miközben még azt sem lehet tudni, hogy siker lesz-e a Robin Hood, Ridley Scott, a kalandfilm rendezője máris a folytatásról szőtt terveiről beszélt, s egy olyan műfajról, melynek kiaknázására még nem jutott ideje.

A The Times Online-nak adott nyilatkozata szerint Ridley Scott már a Robin Hood folytatását tervezgeti. A májusban bemutatásra kerülő kalandfilm ugyanis alapvetően egy eredetsztori, vagyis a fő konfliktusra nem jut olyan sok idő, hiszen a film vázát a főhős történetének elmesélése fogja jelenteni. Sőt, Robin Hoodot teljes robinhoodi valójában az utolsó jelenetig nem is fogjuk látni. A folytatásra Scott a folyamatos fenyegetettséget, János király uralkodásának 17 évét dolgozná fel, s a Magna Carta aláírásával zárná azt.


Persze egy Robin Hood 2 csakis siker esetén realizálódhat, márpedig Ridley Scott és Russell Crowe neve sem garancia a siker, hiszen előző közös filmjük, a Hazugságok hálója csak 39 millió dollár bevételt hozott Amerikában, míg a 2006-os Bor, mámor, Provence mindössze 7,5 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • barcames #2
    1991 robin hoodot nem lehet megverni
  • Barakukk #1
    Na és mikor akarja Ridley Scott az Alien eredet mozit forgatni? Amúgy érdemesebb a Russell Crowe - Ridley Scott barátságot e film esetében a Gladiátorhoz hasonlítani, ami R kategória ellenére is 187 millió dollár bevételt hozott.