Ötvös Tibor

Elérhető az ingyenes Tiger Woods PGA Tour Online

Az Electronic Arts megújult felfogásán még most sem győzünk csodálkozni, hiszen nem elég, hogy elsőre nem túl sikeres Dead Space és Mirror's Edge is megkapja a második lehetőségét, de egyre több ingyenes játékot jelentet meg.

A Need for Speed World élményeinkről már korábban beszámoltunk, a Battlefield: Heroes pedig már jó ideje kellemes kikapcsolódást nyújt a rajongóinak. Ma pedig megjelent a korábban már megszellőztetett Tiger Woods PGA Tour Online, mely a mostanában elég zűrös időket megélt golfozó nevével fémjelzett sportjáték ingyenes változata.


A böngészőből indítható játéknak természetesen van egy fizetős része is, ám e nélkül is kellemes kikapcsolódást nyújt a program. Aki azonban minden pályán és minden versenyen el akar indulni, az választhat a havi 9,99 vagy az évi 59,99 dolláros díjazás között.

A játékban minden mérkőzésen, bajnokságon játékpénzt nyerhetünk, melyeket szintén felhasználhatunk és így extra ütőkhöz illetve addig elzárt pályarészekhez, bajnokságokhoz is hozzájuthatunk. Vagyis aki nem akar fizetni, annak csak profi szintre kell fejleszteni játéktudását és végül ingyen is elérheti majdnem az összes opciót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #5
    azért egy ingyenes játék sem tejel úgy mint egy MW2 vagy egy Guitar hero world tour :) inkább kisebb de folyamatosabb bevételt jelent, ha pedig casual játék (és ezek általában azok) akkor több embert is tud megfogni mint egy "hc" játék, reklámnak sem utolsó.
  • Luminas #4
    Kár, hogy nem a South Park féle változat :/
  • navahok #3
    Egyébként meg ezek az egyre több "ingyenes játékok" jobban tejelnek mintha teljes árú játékokat csinálnának, és mennyivel kevesebb befektetett energia kell ezekhez.
  • navahok #2
    Hát az a két pálya írtó kevés nyomtam a bétával elég jó volt, és tegnap hogy nyílt lett és bejött ez a fizetős rendszer azt hittem naponta mindig másik két pálya lesz nyitva de nem, ma is ugyan az a kettő.
    ráadásul az árazás is szánalmasan magas. Ez is nagy bukta lesz és meg is érdemlik.

    A battleforge az nagyon jó volt kezdetekben csak amikor jöttek az új kártyák először megkaptuk azokat amik csak ellenfelek voltak aztán ugyan ezekből csináltak kétfélét. Ráadásul a lényege a coop mapok voltak amik nagyon élvezhetőek voltak az elején szépen ezek is elmaradoztak. Minimális befektetéssel minél több pénzlehúzás lett sajnos.

    Azért én jól elvoltam vele még bétával vagy 1,5 hónapot, aztán az elején 3000 ftból jó kis paklit ki lehetett hozni ha ügyesen cseréltél. azzal is elvoltam vagy 2 hónapot.
  • Loverman #1
    Csak az a fránya BattleForge, az bukott el