Ötvös Tibor

Prince of Persia: The Forgotten Sands részletek

A Ubisoft a napokban megrendezett VGA-n már bemutatta a Prince of Persia: The Forgotten Sands debütáló trailerét és a mai napon újabb részleteket hozott nyilvánosságra.

Azt már bizonyára mindenki tudja, hogy az új rész ismét a Herceg egy kalandját mutatja be, ám az előzetes pletykákkal és félelmekkel ellentétben nem a film cselekménye szolgálja a történet alapját. A The Forgotten Sands ugyanis a Sands of Time után játszódik, ám időrendben a Warrior Within előtt helyezkedik el. Vagyis egyszerre folytatás és előzmény is.



A sztori szerint a Herceg a Sands of Time-os kalandja után Azadba utazik fivéréhez, ahol megérkezésekor ismerős kép tárul elé. A kastély ugyanis épp ostrom alatt áll és hősünk ismét kénytelen használni az Idő Homokját a királyság megmentésének érdekében. A fejlesztők elmondása szerint a Herceg új erőkkel is bír majd és az idő mellett a környezetét is tudja majd valamilyen szinten befolyásolni. A The Forgotten Sands alatt az Assassin's Creedet is hajtó Anvil motor dübörög majd, a megjelenés pedig 2010. májusában várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!