Szekeres Viktor

3D-s lesz a Sárga tengeralattjáró feldolgozása

Továbbra is a feldolgozások és a 3D uralja a filmes hírek piacát, így semmi meglepő nincs abban, ha arról számolhatunk be, hogy egy újabb klasszikust terveznek feldolgozni Hollywoodban, ráadásul mindezt három dimenzióban kívánják elkövetni.

Persze mindebben semmi meglepő nincs, ha tudjuk, hogy az a Robert Zemeckis tárgyal a kultstátuszban lévő animációs film, az 1968-as Sárga tengeralattjáró feldolgozásáról, aki mondhatni a Beowulffal elindította a 3D-s filmek invázióját.


A Variety szerint a Disney-nél készülne a feldolgozás, mely egy katonáról szól, aki találkozik a Beatles tagjaival és egy sárga tengeralattjáró fedélzetén elindul Borsországba, miközben dacolnak a zenegyűlölő kék mufurcokkal. A Disney, a minél tökéletesebb feldolgozás elérése érdekében, olyan Beatles-klasszikus jogait próbálja megszerezni, mint a Lucy in the Sky With Diamonds, a When I'm Sixty-Four és a With a Little Help From My Friends.

Sőt, a tervek szerint a 2012-re tervezett filmből később Broadway-musical és Cirque du Soleil attrakció is születne Las Vegas-ban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fidolorous #2
    Disney ? na neee..
  • Quantumleap #1
    NEEEE!!!!ÉS MÉGYEYZER NEEE!!! Én nagy Beatles-kedvelő vagyok, de nem hiszem el, hogy erre kettőjük közül valaki engerdélyt adna. Jackóé voltak a számok jogai, de most az elmenése után kié(i)???