Szekeres Viktor

Vadiúj Stargate Universe-előzetes

A Stargate-rajongók minden bizonnyal már tűkön ülve várják - a Stargate Infinity animációs sorozatot nem számolva - a 3. széria őszi érkeztét. Talán ezt némiképp elviselhetővé teszi a legújabb előzetes.

A várakozás nem csoda, hiszen 1997 óta nem volt olyan év, amikor ne lett volna Stargate a tévében, és a Stargate Atlantis elmúlását követően sem tétlenkedik a gyártó MGM és az Atlantis néhány írója, hiszen a Universe a tervek szerint az újgenerációs Csillagkapu-sorozatoknak lesz az első hírnöke.


A Stargate Universe legújabb előzetese nagyrészt már látott képsorokat tartalmaz, melyeket a sorozatban szereplő színészek interjúrészletei színesítenek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bluh #8
    Kiváncsi vagyok az új Stargate sorozatra, de jobban várom a magyar animációs filmet aminek a címe Stargate: Redemption. Nem tudom hogy ki hallott erről és ki nem de akit érdekel az nézze meg ezt a két oldalt.
    Itt a filmről és hátteréről lehet olvasni:
    http://csillagkapu.hu/hir.php?ID=1155

    Ez pedig a hivatalos honlapja a készülő filmnek:
    http://redemption.stargate.hu/
    Kicsit sokat tölt de szerintem megéri.
  • Banderas1990 #7
    "A Stargate Universe legújabb előzetese nagyrészt már látott képsorokat tartalmaz, melyeket a sorozatban szereplő színészek interjúrészletei színesítenek."

    Hát ez így nem igaz, mert a trailer-ben látott jelenetek mind újak(max 1-2 kivételel), sőt a White Sands-ben forgatott képkockákból ezek az elsők, melyet a nagyközönség is láthatott.
  • Banderas1990 #6
    Nekem nagyon tetszett a trailer(már vagy 1 hete ).

    Én tisztában vagyok vele, hogy ez másabb lesz, mint a korábbi 2 sorozat és így tekintek rá. Hogy mennyiben lesz jobb, rosszabb azt még nem lehet tudni, de hát ősszel úgyis kiderül. A BSG-s hasonlat részben találó, hisz nagyobb hangsúlyt fektetnek a szereplőkre, és sajnos valamivel kevesebbet az idegenekkel való találkozásokra, de cserébe legalább tényleg idegen(számítógépes grafika) és nem angolul beszélő lényeket ígérnek. Plusz az ígéretek szerint az első 10 részben nem hőseink nem látogatnak el a Vancouveri-erdőre kísértetiesen hasonlító bolygóra(lesz viszont White Sands és Őserdős díszlet).

    Maga a sztori is darkosabb lesz, de a készítők szerint megmarad a humor.

    Kíváncsian várom!
  • winnie #5
    trailer királyság, bár lehet, hogy a magamfajtára, az előző két sorozatot nem ismerőre lett méretezve.

    mindenesetre az pozitívnak tűnik, hogy nem biztos, hogy vicceskedős lesz, hanem darkosabb.
  • kumica #4
    hát ha a trailer ilyen rossz akkor milyen lesz a sori? Bocs sneak peek.
  • Darth Sith #3
    Számomra ez csalódás, a régebbiekhez képest. Valószínü, h egy trailer alapján nem lehet megítélni az egészet, pláne manapság, hiszen jó trailer után is lehet szar filmet készíteni pl avp2 vagy fordítva. De ez hangulatilag, látványilag nem hozza számomra a régiek hagulatát, de remélem ez még változik.
  • Hornymut #2
    A sorozat megvalósítása kicsit BSG-s, remélem nem másolják le
  • gojszi #1
    Hát ez nagyon színes volt, köszönjük.