Szekeres Viktor

Van képünk hozzá: Végső állomás 4. 3D

Bár augusztus 21. még messze van, már annak is örülünk, hogy írhatunk a Végső állomás 4. részéről, hiszen ismét egy 3D-filmmel lesz dolgunk, mely az év elejére várható My Bloody Valentine mellett a horrorok közül első fecskének számít a műfajban.

A Végső állomás-sorozat meglepő sikertörténet, hiszen nem gyakran fordul elő, hogy egy sikerfilmet bevételben alulmúló folytatás után a 3. rész lesz a legsikeresebb, de a remek Végső állomás 2. visszavitte a moziba azokat, akik csak DVD-n vállalták be a második epizódot. Más kérdés, hogy a harmadik film gyengébben sikerült és nálunk csak DVD-n jött ki, de ettől még nagy a bizodalmunk a negyedik részben, hiszen azt a 3D-s csalival próbálják megetetni velünk.

Klikk ide! Klikk ide!

A kiadott képek mellett a film címe is megváltozott, jelenleg a Final Destination: Death Trip 3D elnevezés alatt fut a 2. részt készítő David Ellis és Eric Bress író felügyelete mellett. A Shantel VanSanten, Bobby Campo, Haley Webb, Nick Zano és Krista Allen főszereplésével készülő film története ezúttal egy autóverseny körül fog bonyolódni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cousin333 #17
    Kétségkívül elég nyakatekert mondat, de érthető. Gyengébbek kedvéért: az 1. rész jó volt, de a 2-at sokan nem nézteék meg moziban (alacsonyabb bevétel). Viszont DVD-n megvették, és jónak találták, így a 3. részt már ismét moziban nézték meg.

    Ami a filmet illetti:
    - az első rész nem volt rossz, főleg az alaptörténet tetszett
    - a második rész volt talán a legjobb, okosan kapcsolták az elsőhöz
    - a harmadik rész sem volt rossz, de már láttam aggasztó jeleket (ld. lentebb)

    A negyedik rész remélhetőleg tartalmaz majd valami újítást, mert a 3 a szadista halálnemek előtérbe helyezésével operált (mint a Fűrész, az első rész még tetszett, a második már az első jelenetnél megbukott nálam).

    Tény, hogy mindhárom rész elég sablonosan épül fel, de a katasztrófajelenetek félelmetesen élethűre és kellően brutálisra sikerültek...
  • ZeemanX #16
    Ööö, izé... Khm... Namost.
    Én se értem mi itt a gáz... Amúgy leszarom SzV-t, meg ahogy amit ír, de mondjátok már meg, tényleg, mi itt a baj?...
  • sweech #15
    ahogy nekik is muszáj minden szekeres viktor cikkbe belekötniük, sokszor alaptalanul :)
  • Szolnokboy1 #14
    thx!
  • akyyy #13
    és a harmadik rész metrós jelenetével mi lesz?
  • AzUs #12
    jaj te szent ember, biztos glória volt a jeled az oviban is.. -.- Amúgy tuti nem veled van a baj, de ettől függetlenül nem egy szövegalkotási hiba van a cikkben. Szerintem te is értetted mire célzott xen, csak muszáj valakibe neked is belekötnöd.
  • sweech #11
    én értem az egészet, de lehet velem van a baj
  • xen #10
    Látod Viktor ez a baj a körmondataiddal...
    Azt hiszed okosabbnak tűnsz, ha ilyeneket irogatsz, pedig ahogy a fenti példa is mutatja nem csak az olvasók nem értik amit írsz hanem még te se.
    Legalább átolvashatnád egyszer a végén mielőtt felkerül az oldalra...
  • sweech #9
    elárulom: azért, hogy 3d-s legyen :)
  • winnie #8
    szövegértelmezés hármas alá, fogalmazás kettes:) fordítás: annyira jó volt a 2. rész, hogy aki azt csak dvd-n nézte meg, a 3. részt megint moziban vállalta be - így fordulhatott elő, hogy a folytatás bevétele nőtt, ami szembemegy a trenddel (ld. esetek 85%-a), miszerint a folytatások bevétele egyre csökken, míg nem lesz érdemes folytatást készíteni.