Ötvös Tibor

Will Smith távlati tervei

Will Smith legújabb filmje, a Seven Pounds marketingútja kapcsán elárulta, hogy biztosan folytatja idei sikerét, a Hancokot, de legjobban a majd csak 2016-ban esedékes Barack Obama önéletrajzi filmet várja.

Will Smith Hollywood jelenlegi legbiztosabb befektetése. Bármilyen filmben is szerepel, az tuti átlépi a 100 (és a legtöbbje még a 200) milliós amerikai bevételi határt. Ráadásul már azt is megteheti, hogy évente mindössze egyetlen filmben bukkan fel. Idén a Hancock mellett azonban hamarosan még egy karácsonyi alkotásban is láthatjuk, mely a Seven Pounds címet viseli.



Smith azonban már a jövőre gondol és egy interjúban épp elkövetkezendő terveiről mesélt. Először is leszögezte, hogy mindenképpen folytatni akarja a Hancock című filmet, mivel szerinte még annyi érdekes és eddig be nem mutatott karakter van ebben a világban, hogy azokat érdemes elővenni.

Aztán bejelentette, hogy a frissen megválasztott elnök, Barack Obama életét is filmre szeretné vinni. Ám ezt csak azután akarja elkezdeni, hogy az elnök befejezte munkásságát. És ha újraválasztják, akkor ez leghamarabb 2016-ban következhet be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #4
    a kevesebb több ;)
  • tyuklepes #3
    Na meg az Ali :) Azért viszont Oscar-jelölést kapott. Azt is mondhatnám, hogy nagyszerű karrier, de azt is, hogy WS csak biztosra megy :P
  • tyuklepes #2
    Bár nem követem mikroszkóppal WS munkásságát, de hirtelen csak a mattdamonos-golfozós 'Legend of Bagger Wance' ugrik be (ha jól emléxem a címére) ami nem lépte át a Függetlenség napja óta a 100 millás határt. Lehet, tévedek, de utánanézek :)
  • Chocho #1
    Én az I am legend "folytatására" leszek kíváncsi, ami ugye lehet, hogy TÉNYLEG 2. rész lesz.