Ötvös Tibor

Ben Stiller Spielberg helyett?

A jelek szerint a Trópusi viharral szép sikert aratott Ben Stiller veszi át Steven Spielberg helyét a drámai The Trial of the Chicago 7 című filmben. Ha itt sikerrel vizsgázik, akkor végre komolyan is elismerik majd Holywoodban.

Stiller eddig olyan vígjátékokat készített rendezőként, mint a Kábelbarát vagy a Zoolander, a trendkívüli. De az ő nevéhez fűződik a fiatalok körében akkoriban kultikusnak számító Nyakunkon az élet is. A Trópusi vihar remek szereplése után Stiller végre egy komolyabb filmben is bizonyíthat.



Miután Spielberg a Tintin filmmel van elfoglalva, a megtörtént eseményeket feldolgozó The Trial of the Chicago 7 rendező nélkül maradt. A DreamWorks most a komikussal tárgyal a direktori posztról. A forgatókönyvet Az elnök emberei című sikersorozatot is készítő Aaron Sorkin írja, a stúdió pedig szeretné minél hamarabb elkezdeni a forgatást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kemuri #9
    Beszélj még hülyeségeket légyszíves. Még ma is az egyik legmeghatározóbb tényező az amerikai filmiparban a Weinstein szintű filmmogulokkal egyetemben. Még, hogy túlhaladta a szakma...
  • berserk87 #8
    Steven Spielbergről meg Ben Stillerről jut eszembe egy érdekes dolog. Múlt héten láttam újból az egyik kedvenc filmemet az Empire of the Sun-t, amit Spielberg rendezet és szerepelt benne Ben Stiller. Két jelenetben van benne, és annyira fiatal még, hogy alig ismertem fel. Amúgy 1987-es a film. Ja és a főszerepben a kiskölyök nem más mint Christian Bale.
  • berserk87 #7
    "de ma már jelentősen túlhaladta a filmszakma" Ez szerintem nem helytálló, ma is az egyik legjobb. Abban egyetértek veled, hogy a 80-as, 90-es években a legmeghatározóbb rendező volt. Kimagaslott a többi rendező közül. A filmrendezés úttörője volt akkor, de mostanában is nagyon jó filmeket csinál. Amiatt szerintem nem kellene ennyire támadni, mert az egyik gyermekkori kedvencét, a tintin-t akarja megfilmesíteni. Szerintem most sem fog rossz filmet kiadni a kezei közül. Én gyerekkoromban néztem a Tin tin rajzfilmsorozatot és nekem tetszett. Igényes volt és szórakoztató, szóval én egy hasonló filmet várok Spielbergtől.
  • vasziszdasz #6
    Spielberg egy oldschool rendező, a 80-as, 90-es években valóban meghatározó tényező volt, de ma már jelentősen túlhaladta a filmszakma. Az Indy 4 meg inkább már szellemi leépülésnek tekinthető.
  • Zocsi #5
    Spielberg kakimaki, szvsz. Elvontkodik, de közben meg tök infantilis az egész, szerintem. Csak jó a hype-ja, meg van egy halom pénz mögötte. Persze nem baj ez, valakinek biztos tetszik.

    Stiller meg jó színész szerintem. Imádom a vígjátékait és a TT is tetszett, bár a végére kicsit besült szerintem a dolog, de azért tudtam rajta végig röhögni. A Zoolander meg a Starsky is fasza volt. A kábelbarát elég pszicho volt anno, a Nyakunkont meg nem ismerem, de akkor beszerzem vhonnan. (miről szól)
    Szóval én is drukkolok neki!
  • Kelta #4
    Egy dolgot áruljon el nekem valaki, spielberg ennél a tintin mesécskénél jobb film ötletet nem talált??????????????
  • xido #3
    Bizonyítani fog,hiszen a Nyakunkon az élet is inkább light-dráma volt..és a Kábelbarátban is voltak ligh-thriller vonalak..nem rossz rendező,csak színészként beskatulyázták...
  • mustang93 #2
    én is
  • Chocho #1
    Én drukkolok neki!