Ötvös Tibor

Silent Hill: Homecoming betiltva

Ausztráliában nem sokat szórakoztak a Konami új sikervárományos programjával és már megjelenése előtt feketelistára tették, vagyis betiltották.

A kenguruk földjén egészen érzékeny lelkületű ítészek foglalhatnak helyet, hiszen a nemrégiben bővebben is kifejtett Fallout 3 drogos botránykrónikája után egy újabb sikervárományos produktumra vetették rá magukat a cenzorok. A Konami fejlesztette és Atari terjesztette Silent Hill: Homecoming besorolását ugyanis az OFLC megtagadta, így Ausztráliában nem jelenhet meg a program.



A hivatalos indoklásban a különböző tárgyak, fegyverek által kivitelezhető brutális sérüléseket kifogásolták a cenzorok (csendesen megkérdezem, hogy az eddigi részek miért nem verték ki a biztosítékot?). A fejlesztők természetesen rögtön reagáltak a bejelentésre és egy kisebb csapatot ugrasztottak a Homecomingra. Feladatuk a fent említett kifogásolt elemek számbeli csökkentése valamint a brutális elemek finomítása. A Konaminak nagyon gyorsan kell dolgoznia, hiszen a Silent Hill: Homecoming konzolokon már szeptember végén megjelent, a PC-s verzió még pár napot várat magára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sad1976 #14
    már egy hete játszom vele!Mi a gond???töltsétek le az amcsi verziót.
  • aKIRAkechi #13
    Ugy tünik ott nem bíznak az emberek józan ítélőképességében. Nem ők az egyetlen ilyen ország. Nevetséges az ilyen cenzura. A horrorfilmeket is megvágják? Esetleg kikockázzák a pornófilmeket? A híradó jobban felídegesíti az embert. Nem a game hibája ha 1-2 ember begőzöl, hanem a stesszes környezet, neveltetés (hiánya), életmód.
  • ntom #12
    kösz a tippet!
  • chronos75 #11
    ign-n pont azért pontozták le, mert nem elég ijesztő

    idézek: "While the monsters and strange environments of the game return, the overall experience just isn't scary, which is a major letdown for a title with such a great horror pedigree."

  • Reggaester #10
    De kibasztak velük ^^ ez tiszta ingyenreklám
  • Tower Guard #9
    Lehet Manomatekozni is, vagy Hello Kitti kalandjaizni, akár még a Pac-man is belefér finomításokkal.
  • Tower Guard #8
    Most a puhapöcsök miatt finomítanak? Jajj istenem :S Ha nem bírja a belük nem kell vele játszani, de miattuk nehogymár kivegyen dolgokat a játékból...
  • M0RN1NGST4R #7
    "a különböző tárgyak, fegyverek által kivitelezhető brutális sérülések" ez egy játék sava-borsa, pont a lényegtől kell megfosztani?
  • Derapo #6
    Nézd meg a Dark Floors cymű filmet. Tegnap láttam és nagyon nagyon jó volt.Felüdülés a sok amerikás fostól.
  • Lost Lont #5
    Nem ismerem, de biztos kiakadnék, ha nem lenne tartalmilag reális. Nem a játékban látható erőszaktól fogok bedühödni és nyírni valakit. De úgy látszik már kenguruék is hülyék.