Szekeres Viktor

A TV2 újabb sztárokat zavar ki Afrikába

Nagyjából egyidőben indul a TV2 és az RTL Klub celeb-elveszejtő valóságshow-ja, előbbi saját ötlet, utóbbi licenc alapján. A lélektani előny az RTL-é, ugyanis jóval hamarabb elindítják saját verziójukat.

Miközben az RTL 11 celebje már készülődik Argentínába, a TV2 még csak gyűjtögeti saját sztárjait, akik közül egyelőre a Bódi házaspár, Kovács Ágnes és Kocsor Zsolt nevét hozták nyilvánosságra, ráadásul előbbiek még azzal is fenyegetőztek, hogy mégsem vágnak bele a nagy útba, mely Afrika szívéig röpítette volna őket.


Az újabb két csatlakozó nagy név: Voksán Virág és Fiala János, előbbi modell, utóbbi megmondóember a médiában, s jelenleg rádiózik. A reality két műsorvezetője egyébként Liptai Claudia és Kovács Áron lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #13
    nem könnyebb, még drágább is, csak elég kicsi az esélye, hogy idehaza találják ki a "nagy" ötletet, hiszen annyi másik ország van.

    a nézőnek tök mindegy, hogy valami licensz vagy eredeti, hiszen neki minden új. ő nem látta a licensz angol vagy holland verzióját, s éppen ezért nem is értem, mi a gond a nem hazai ötletekkel. a lényeg az, hogy új legyen a magyar tévében.

    ennek ellenére bőven van hazai ötlet a tévékben.
  • Chrisx #12
    Persze könyebb megvenni egy licencet mint egy jó ötletet kitalálni. Ezekszerint azok vannak a tvkben kreatív pozíciókban akiknek egy normális ötletük sincs. Egy csomó műsorról kapásból meglehet mondani, hogy bukás lesz e vagy sem mégis berakják. Talán egy kis vérfrissítés kellene ezeknél a csatornáknál.
  • hypno #11
    Oké olé! akiket felsoroltak, azokat kiviszik.
    De kik a sztárok?
  • immovable #10
    akkor biztos ász ötletek lehettek. LOL
  • winnie #9
    rengeteg saját ötlet volt magyar tévében, csak a kutya sem nézte őket, a fórumokban mindeni pocskondiázta. így marad az, ami külföldön bejött, ami ott sikert aratott.

    (a hazai fikakultúra a topon van. el sem kezdődött a műsor és mindenki szdja, pedig lehet, hogy a leghangosabbak fognak ott ülni minden adás előtt, mert belenéznek és rájönnek, hogy egy veszett jó műsorról van szó. ezért és csakis ezért nem lehet komolyan venni az efféle "újabb ratyi, amit nem fogok nézni" kommenteket".)
  • immovable #8
    kreatív team-ek vannak. csakhát ennyit tudnak. :DD
  • Chrisx #7
    Szánalmas hogy ez a két csatorna csak egymást tudja majmolni sehol egy önálló ötlet. Nincs egy kreatív ember ezeknél csatornáknál?
  • vajon kiki #6
    ki ez a bébi? egy álló napig súrolgatnám
  • Csaba42 #5
    És vissza is jönnek? :\
  • kadar1 #4
    Na egy újabb ratyi amit nem fogok nézni !!!!!!!!!!!!!!