Ötvös Tibor

A Panda mindenkit levert

Bejött a papírforma. A mostani hétvége Adam Sandler új vígjátéka, valamint egy animációs film csatájától volt hangos. Végül mindketten győztesen vonultak le a pályáról.

A Kung Fu Panda taszította le végül a mindössze egyetlen hétig uralkodó Szex és New York mozifilmet a trónról. Az animációs mese 60 milliós nyitánya kimagasló eredmény. A DreamWorks boldog lehet, hiszen filmjük 2008. harmadik legjobb nyitányát tudhatja magáénak, ráadásul házon belül is csak a Shrek 2 és a Harmadik Shrek előzi meg.

Ráadásul a kritikusok és a nézők is nagyon jól szórakoztak a filmen, szóval még bármi lehet belőle. A 100 millió nem is téma és ha nem pártolnak el mellőle a nézők, akkor a 180-200 sem elképzelhetetlen. Adam Sandler megnyugodhat, hiszen a terroristás filmjével is hozta a szokásos eredményeit.



Számosítva ez pontosan 40 milliós nyitányt jelent, ami a második helyre volt elég. A 90 milliós büdzsé pikk-pakk meglesz, a vége pedig olyan 120-130 millió közé tehető. Indy negyedik kalandja kapja a bronzérmet, a hét vesztese pedig a Szex és New York lett. 63%-os visszaesés, nagyon vegyes visszajelzések, ám ettől még a 100 millió simán meg lett. Ez pedig majdnem kétszeres megtérülés.

Meg kell említeni még Vasember szereplését, aki továbbra is szépen tartja magát és jövő héten meglesz a 300 milliós amerikai bevétel is. Világszinten 530-nál tart, szóval bravó. A mostani hét is a gigászok küzdelmét hozza majd. Panda barátunknak rögtön két kőkemény kihívóval kell majd megküzdenie az elsőségért.

A The Incredible Hulk Edward Nortonnal talán még vasemberi magasságokba is emelkedhet - bevételek terén -, M. Night Shyamalan pedig végre visszatér a misztikumhoz a The Happening-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #2
    Isten látni a trailer elején Stark-Downey-t,kis crossoveres kikacsintás tetszik:)
  • Broafka #1
    Bár imádom mindkettőt a Szex és New Yorkot is és a Pandásat is, és bár egyiket se láttam még (nah jó, a szex és new york sorozatot láttam, a pandásnak a játékával meg játszottam) szóval hajrááá, mind a kettő jó lehet! :)