Ötvös Tibor

Alone in the Dark: Első fejezet

Érkezett pár videó az Atari számára halálosan fontos Alone in the Dark: Near Death Investigation című játékból.

Mint kiderült, Edward Carnby legújabb kalandja a Lost videójátékban látott fejezetes rendszert alkalmazza. A lent látható videó a játék első fejezetének végigjátszását mutatja be. Így legalább képet kaphatunk abból, mégis milyen grafika, illetve játékélmény vár ránk a megjelenés után. Én eddig nem igazán hallottam a játékban nagyon is fontosnak tűnő pislogásról és így nagyon is meglepett eme eddig nem igazán használt funkció.



A játékmenet során az FPS és külső nézetes megoldások folyamatosan váltják egymást. A fejezetek között pedig - a hírek szerint - szabadon ugrálhatunk, vagyis az első epizód után akár az utolsónak is nekifuthatunk majd. Hogy ez hogyan fog működni a játékban, majd meglátjuk.

A jelek szerint az Atari valóban bizakodhat a sikerben, hiszen nagyon is jónak tűnik a játék. Nem mellesleg nagyon is sok múlik az új Alone in the Dark részen - legalábbis a kiadó szempontjából. A jelenlegi állás szerint ugyanis ez lesz az Atari utolsó, kifejezetten magas költségvetésű, egyszemélyes játékra fókuszáló produktuma.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • uTomi #7
    Eddig még soha egyetlen AID játékkal sem játszottam ez viszont nagyon megfogott. Ez igen. Erre már azt mondom, hogy simán végig fogom játszani. A pislogás meg jó ötlet csaj ettől gyorsabban pislogunk és ritkábban. És nekem spec. nem homályosul el ennyire a világ ha nem pislantok.
  • year #6
  • bertino #5
  • izbiz #4
    Nohát! Méghogy egyre gányabbak a számítógépes játékok!
    Ez, komolyan már egy oyan dolgot indított el bennem amit eddig csak filmeknél vagy könyveknél tapasztaltam. Nem a sima "ez kell" dolog. Hanem hogy igen ezvalami olyan amiről nem szabad lemaradnom!
    Nem igazán tudtam pontosan leírni, hogy mire gondolok, de a lényeg az az, hogy ez és még néhány játék, jóval túlmutat a "játék" fogalmán!
    És ez nekem tetszik!
  • Librarian #3
    Hát végülis be volt drogozva/fejbe volt vágva gondolom... Remélem tényleg gyorsabban fog majd, mikor jobban lesz. :-)p
  • Lobsterman #2
    NAgyon álmos lehet a főhős hogy egy másodpercekre csukva tartja a szemét pislogáskor. :S
  • Randal #1
    Ennél azért gyorsabban pislogunk. A grafika viszont tetszik. Remélem a sztori is jó lesz