Szekeres Viktor

Újabb három Woody Allen-filmet kapunk

A veterán rendező, aki nemrég Budapesten tartott koncertet zenekarával, továbbra is élvezi a stúdiók kegyeit, hiszen a Cassandra álma viszonylagos bukása ellenére is kapott egy újabb 3 éves szerződést.

Allen tartja magát a "minden évben egy film" elvéhez: az utóbbi időben olyan, általunk is kedvelt alkotások születtek a keze alatt, mint a Melinda és Melinda, a Match Point, valamint a Füles. Legutóbbi filmje, a Cassandra álma, Amerikában még egymillió dollárt sem termelt, azonban a 12 milliós nemzetközi bevétellel elégedett lehet a forgalmazó.


Talán ennek is hála, Woody Allen megkapta a lehetőséget, hogy idei mozija, a Vicky Cristina Barcelona (benne: Scarlett Johansson, Javier Bardem, Penelope Cruz és Rebecca Hall) után, tovább három filmben dirigálhassa a színészeket és írhassa saját történeteit. A tervezett mozik mindegyikének 22 millió dollár körül lesz a költségvetése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #3
    Hát nem tudom. Én a héten láttam a Cassandra álmát. Most vagy én vagyok igénytelen, de nekem rohadtul tetszett az a film. Sok idő után most gondoltam először, hogy megérte a mozijegy árát a film. Az utolsó ilyen a Stardust volt.
  • Hesztia #2
    Ő maga nyilatkozta, hogy a stúdiókat alig-alig érdekli az, hogy ő mennyi és miylen minőségű filmeket tett le az asztalra...úgy kell összekoldulnia a pénzt az újabb produkciókra. Bezzeg az igénytelen szemétre van elég pénz...
  • narumon #1
    Woody Allen már túl van azon hogy a bevételeket kelljen nézegetni. Legalábbis ha én egy nagy stúdió lennék megtiszteltetésnek venném ha nálam dolgozna, mégha kismértékű bukták is a filmjei. Ő már egy emblematikus figura, és egy kétlábon járó reklámhordozó.