Ötvös Tibor

Újabb Indiana Jones filmplakát

Kikerült a netre a készülő Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull újabb plakátja, mely eléggé emlékeztet A végzet temploma kapcsán megjelent poszterre.

Klikk ide!
Megérkezett a készülő Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull második plakátja. Az elsőt is megmutattuk, melyen mindössze Indy elmaradhatatlan eszközei, a kalapja és az ostora volt látható. A mostani viszont eléggé hajaz a klasszikus második rész plakátjára, mely elég jó előjel.

Az sem rossz pont, hogy egyetlen földönkívüli sem tűnt fel a képen, mely eléggé megkérdőjelezei az UFO-s források hitelességét. A sztori szerint Indy újra találkozik Marionnal, aki bemutatja őt Grease-ből pottyant fiával. A két Jones együtt próbálja meg felkutatni a rejtélyes Kristálykoponyát még mielőtt egy szovjet ügynök és egy rivális régészkalandor megelőzi őket.

A film bemutatója május 22-én esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Broafka #7
    hát, meglátjuk mi lesz belőle, mondjuk Indy kalandjaiban én mindig azt szerettem, hogy misztikusak voltak, deazért valóságosnak is lehetett volna őket mondani

    ez olyan minthogy megfejtették hogy Mózes hogy vitte át a népet a vörös tengeren...

    De hogy bejöjjenek ilyen UFO-k, nah ez nekem nem tetszik.
    Nah meg Ford is vén már ehhez a szerephez nem?

    hát majd meglátjuk, mindneesetre én nagyon várom már!
  • Su0my #6
    nem akarom szétoffolni ezt a topicot is, de StarGate-ben is van 1 olyan rész, ahol egy idegen bolygón találnak egy kristálykoponyát, ami egy párhuzamos valóságba viszi azt, aki megérinti.. Érdekes, hogy mennyire kapcsolatban van a földönkívüliekkel a kristálykoponya az emberi fantáziában:)*




    * ezek alapján
  • PheCho #5
    Egyébként tudomásom szerint Leslie L. Lawrence Kicsik sorozatában is a kristálykoponyák kerülnek elő és ott is "UFO-s" sztori van. A kicsik elvileg más világból valók, vagy ufók vagy a föld "előző" lakói, de egyértelműen nem emberek.
  • Soundmaker #4
    Az előző cikkben volt róla szó hogy mégis lesznek földönkívüliek, ugyanis Spielberg előhalászta a harmadik típusú találkozások évfordulójára az akkor használt bábukat és szerepelni is fognak az egyik inka templomi részben, ami egy űrhajó lesz tulajdonképpen... zóval nem CGI figurák lesznek :D
  • PheCho #3
    Engem ez a mondtat fogott meg:
    "Az sem rossz pont, hogy egyetlen földönkívüli sem tűnt fel a képen, mely eléggé megkérdőjelezei az UFO-s források hitelességét."
    Leszedtem ezt a posztert és kicsit nagyítva is megnéztem.
    Lehet, hogy csak az x-akták hatása (most nézem újra az összeset:) ), de nekem a háttérben lévő "kristálykoponya" baromira UFO fejre hajaz.
  • HJPOWER #2
    Ez így nem jó, az öregnek tolókocsiban kellene már kalandoznia :D Cgi-vel vagy anélkül :D
  • Kemuri #1
    Azt mondták, hogy CGI-mentes lesz, mármint láthatóan nem lesz benne computergrafika, mert gondolom itt ott azért belenyúlnak. Az idegeneket meg nehéz lenne enélkül kivitelezni. Amúgy magasan a legjobban várt film nálam, az első 3 rész akkora alap, hogy azóta egy kalandfilmnek sem sikerült megközelíteni és ahogy a mai trendek kinéznek nem is fogják... csak ez =D