SG.hu

Szervezetek előtt is nyit az iWiW

Az egyéni felhasználókon kívül a civil kezdeményezések, a non-profit szervezetek és az üzleti vállalkozások számára is funkcionálisan használhatóvá válik az iWiW, miközben az egyéni felhasználók megszabadulnak a kéretlen bejelölésektől.

Az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően "újjászületik" az iWiW. A tesztelési időszakot követően még idén minden felhasználó előtt nyitottá és elérhetővé válik a közösségi portál új szolgáltatása, az iWiW Közösségi Rendszer, miközben az eddigi funkciók is továbbélnek. A honlap közleménye szerint a fejlesztés lényege, hogy a személyek elkülönüljenek a csoportoktól.

"Az iWiW Közösségi Rendszer a civil közösségek tulajdonosainak, a non-profit szervezeteknek és az üzleti felhasználóknak is számos újdonságot kínál. A közösségi marketing által új esélyt, kommunikációs lehetőségeket kapnak, amely kitörési lehetőségeket tartogathat számukra" - nyilatkozta Szabó Márton, az iWiW ügyvezető igazgatója a fejlesztésről. "A civil közösségek tetszőleges tematika, érdeklődési kör mentén tudnak csoportokat létrehozni, közösséget teremteni, működtetni. A non-profit szervezetek számára ezzel szintén személyes, kétirányú kommunikációtós megoldás adódik: ezentúl hatékony alternatívával élhetnek a hagyományos kommunikációs eszközökhöz képest. Az üzleti felhasználók pedig úgy érhetnek el célzottan tömegeket, hogy erőfeszítéseik - a közösségeken belüli hozzájáruláson és érdeklődésen alapuló részvétel miatt - rendkívül költséghatékony marad" - tette hozzá az ügyvezető

A közösségalapítás folyamata és a közösséghez csatlakozás menete, és a létező közösségek megtalálása természetesen nagyon egyszerű: az ezzel kapcsolatos információk a portál több pontján, több útvonalán keresztül elérhetővé válnak, ezen kívül a felhasználók a közösségi rendszeren belül számos kommunikációs eszközzel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gerygrey #7
    Jajj, mert a T-online megszerzi az adataidat, és jaj megtudják hogy kinek hány kutyája és osztálytársa van, juj, paranoia... Istenem, mennyi ilyen volt amikor történt ez a tranzakció. Párszáz ember látványosan törölte magát, aztán sokáig hangoztatták hogy milyen birka az aki ezt nem teszi. Szerintem meg ti voltatok a legnagyobb birkák, no de mindegy.

    Az iwiw csak olyan, amire az átlag magyar júzernek igénye van. Ki mondta hogy ne regisztráljunk a Facebookra? Mégsem fog átütő sikert elérni, mert az átlag magyar júzernek nem kellenek a Facebook funkciói. Akkor meg minek költene rá a tréonline, hogy az iwiw is Facebook-színvonalú legyen?

    Átlag magyar iwiw-felhasználók. El tudnád képzelni, hogy bármelyikük widgetet telepít facebook-adatlapjára?
  • Komolytalan #6
    Attól még működhetne. Pl WoW gazdája is a Vivendi, mégis működik. Mielőtt a t-online megvette ugyanolyan sz.r volt, mint utána.
  • Komolytalan #5
    Én akkor töröltem iwiw regem, mikor t-online megvette, és 3 hónap múlva is ugyanolyan sz.r volt. Nem tudom ti miben reménykedtek még - ha akarták 3 hónap alatt is rendeberakhatták volna.
  • Cat #4
    "Ahhoz képest hogy egy multi a gazdája"

    Pontosabban: épp azért.
  • peterx #3
    Inkább a folyamatos lassulást és az "ajax error"-okat szüntessék meg először!! Aztán jöhet ez a fejlesztés.
  • Polemius #2
    Inkább "fejlesztés" helyett tegyék rendbe az alap dolgokat, mert így csak egy rakás hulladék.
    Aztán utána lehet bővítgetni.

    Persze míg csak azt nézik, miként lehet kivenni belőle minél több pénzt, addig nem is lesz változás (pedig ha picit gondolkoznának, rá jöhetnének: etetni kell a birkát ha nyítni akarják).
  • papabear #1
    Uhhh de tuti. Ezek feltaláltak valamit.
    Kapkodják a fejüket. Facebook.com viszonylatban eléggé viccesek így is. Ahhoz képest hogy egy multi a gazdája az iwiw-nek eléggé le van maradva...