Szekeres Viktor

Ilyen volt a TV2

Milyen szép is volt az az 1997-es év, sóhajthatnánk fel. Akkor még nem voltak kereskedelmi tévék, illetve éppen az évben verték meg a gyökereiket és taszították szép fokozatosan az MTV-t a feledés homályába.

A TV2 ennek az eseménynek, mármint a 10 éves születési évfordulónak, melyet gyakran születésnapként is emlegetünk, tiszteleg szombatonként este negyed kilenckor, jó pár héten át. A 10 év alatt ugyanis rengeteg műsor született és halt el a csatornán, saját gyártású produkcióktól kezdve, külföldről átvett licenszműsorokig.

Ez alapján az első, visszatekintő, nosztalgiázó adás vendégei között köszönthetjük a Megasztárt képviselő Presser Gábort, a népszerű Picit, Galambos "Lagzi" Lajost, aki a Dáridót vitte fel a csúcsra, Pély Barnát, aki anno a TV2 különbejáratú Tátika-show-jában, a Kifutóban jeleskedett magyar Jamiroquai-epigonként, de találkozhatnak a nézők a Megatáncosokkal és a hírek szerint nem egy országba eladott, de nálunk mindössze egy évadot megérő Dalnokok Ligája két műsorvezetőjével is (Harsányi "Aszfaltbetyár" Leventével és Nyúl "Zsu" Zsuzsával), akik azóta sem kaptak több főműsoridős megbizatást a csatornán.

A műsort a TV2 egyik Jolly Jokere, Jakupcsek Gabriella fogja vezetni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • spydee #5
    JA!!! a Jamiroquai-hoz hasonlítani nagyon erős!!
  • Darth Sith #4
    én mindig is rühelltem a tv2-t. Anno kb 5 éve is max a csillagkapu miatt kapcsoltam be, de aztán gyorsan meg is untam a szinkron miatt, amelynek köze nem volt az eredetihez :)
  • pbanfa #3
    Nekem a Dalnokok ligája különösen tetszett! Érdekes volt látni, ahogy a magyar pop ipar képviselői, tőlük sok esetben messze álló stilusokban kellett, hogy helyt álljanak. Na persze több, kevesebb sikerrel.
  • kernerster #2
    Pély Barnát, aki anno a TV2 különbejáratú Tátika-show-jában, a Kifutóban jeleskedett magyar Jamiroquai-epigonként....

    Hallottatok már Jamiroquai-t? Azért ilyen szégyent hogy barnával hasonlítgatni....
  • Csaba42 #1
    Nem nagyon szeretem ezeket a TV2-s műsorokat.