Szekeres Viktor

Jericho: elindult a 2. évad forgatása

Elkezdődött az amerikai CBS csatorna által megszüntetett, majd újjáélesztett posztapokaliptikus sorozat 2. évadának forgatása és újabb szereplő csatlakozásáról érkeztek a hírek.

Az itthon és Amerikában is befejezett első évad után a második szezonra csökkentett költségvetéssel ugyan, de hét epizódot jelentett be a sorozattal rendelkező CBS, melyeket követően, ha sikeresek és nézettebbek lesznek, el fognak gondolkodni egy esetleges 3. évadról.


A második évad első részében pedig pár, az anyagi okok miatt is távozó karakter helyébe egy új állandó szereplő lép. Hoffman ezredes, egy megbízható és tapasztalt katonaember, akit egyelőre még nem tudni, hogy ki fog alakítani, de minden bizonnyal a távozó Gerald McRaney helyét fogja átvenni. A kulcsszereplőnek tűnő figura jellemzőiként felsorolták, hogy hű, a támadás óta eltűnt feleségéhez és mindig fair az általa irányított emberekhez.

Hogy a sorozat mikor kerül adásba, nem tudni, de minden bizonnyal 2008-ig kell várni a folytatásra, hacsak nem szorul meg a CBS és egy bukó sorozata helyére nem választja a Jericho 2. évadát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mice #3
    spoiler spoiler:)
  • Tinman #2
  • Sanyix #1
    zír