Szekeres Viktor

Teljes a Ridley Scott-féle Androméda törzs stábja

Jurassic Park ide, Zaklatás oda, az Androméda törzs Michael Crichton egyik leghíresebb regénye marad. A manapság is igen népszerű szerző művének tévés feldolgozásának a szereplőit pedig úgy tűnik, kiválasztották.

Az 1971-es, Robert Wise rendezte klasszikusban olyan nevek játszották a sci-fi főszerepét, mint Arthur Hill, David Wayne vagy James Olson. 2007-ben a filmből, illetve az annak alapul szolgáló regényből az A&E csatorna készít egy feldolgozást minisorozat formájában.

A főszerepeket tévéből jól ismert arcokra osztották. A nálunk legutóbb a Titkos küldetés című sorozatban látott Benjamin Bratt mellett a Will és Grace Willje, Eric McCormack, a Kojakből is ismert Andre Braugher, valamint a Lost és a 24 egyik sztárja Danie Dae Kim fog feltűnni a tévés produkcióban, s mellettük Ricki Schroder, Christa Miller, Viola Davis és Ted Whittal egészíti ki a szereplőket.

A forgatás július 3-án kezdődött a kanadai Vancouverben Mikael Salomon irányítása alatt. A minisorozat producerei Tony és Ridley Scott lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • avman #7
    mondjuk a dűne feldolgozása minisorozattá sem zavart, sőt egy nagyon is tisztességes adaptáció lett. igazából, amit írtam az hatványozottan igaz hálivúdra, de ugye a tvfilmezés nem egyenlő azért vele. szóval inkább általánosságban beszéltem, mint csalódott néző, aki kapásból 10 konyvélményét fel tudná sorolni, amihez hozzá sem mernek nyúlni.
  • winnie #6
    avman: ezért mondom, hogy eddig próbálkoztak mással, most high profile remake-kel próbálkoznak. hátha. a film meg nem nekünk, hanem amerikának készül, nyilván. ott egy kis csatorna egy sikerrel nézőket köthet magához.
  • Grifidos #5
    Jó kis cucc lesz ez, ha tartják magukat Crichton papa stílusához.
  • avman #4
    én spec. azt sem tudtam, h létezik,nemhogy lett volna volt mit kötnöm hozzá. és valszeg ezen lényegtelen infó 3 óra múlva újfent totálisan kiesik a fejemből.
  • winnie #3
    egy kis csatorna megpróbál robbantani. eddig sok eredeti filmmel is próbálkozott, nyilván mindenki tudja sorolni az A&E eddigi sikereit.
  • avman #2
    újat. könyörgöm. remake, franchise, stb. annyi mindenhez lehetne hozzányúlni, de hálivúd csak maszturbál.
  • Tinman #1
    Kb. 1 hónapja néztem meg teljesen végig az Androméda törzset.
    Még ma is megállja a helyét! Eszméletlen aprólékos, nagyon jól kidolgozott sci-fi!
    Szvsz az eredetinél nem lehet jobban csinálni, de majd meglátjuk.