Ötvös Tibor

David Koepp írja a Pókember 4 sztoriját

David Koepp a negyedik részek specialistája. Alig fejezte be az Indiana Jones 4 forgatókönyvét, a Sony máris leszerződtette a Pókember negyedik kalandjához.

Koepp Hollywood egyik legsikeresebb forgatókönyvírója. A 44 éves férfi eddigi karrierje során olyan kasszasikerek sztoriját készítette, mint a Jurassic Park, vagy a Világok harca. Mára azonban úgy tűnik, felért karrierje csúcsára, hiszen két, biztos világsikerre számítható folytatás írásának feladataival is őt bízták meg.


Az új Zöld Manó

Az egyik - amivel egyébként a múlt héten már végzett is - Steven Spielberg legújabb filmje, az Indiana Jones 4. Az utolsó Indy-kaland sztorijáról továbbra sem tudni semmit. Rossz hír azonban, hogy Sean Connery jelenleg még nem bólintott rá az idősebb Jones szerepére.

A második a Sony sikervárományos filmje, a Pókember 4. A hírek szerint a stúdió olyan szinten meg volt elégedve a harmadik résszel, hogy azonnal felbérelték Koepp-et a következő epizódhoz is. Peter Parker harmadik kalandja május 4-én kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Doomgamer #13
    Az lenne a legjobb, ha a 4-ben a Mészárszék lenne az ellenség...
  • Hoz_Hun #12
    Az eredeti történetben a Marsról lövik át ide őket. Még így is jobb mint hogy valamikor idejöttek, és elásták magukat (ahelyett, hogy akkor elfoglalták volna a földet), bahhh
    Az író a saját korába tette a könyvet, és a filmet nem kellet volna a mi korunkba tenni. Abban a korban sokkal jobban érezhető volt a kiszolgáltatottság és a tehetetlenség.
    Arról már nem is beszélek, hogy a filmből egy az egyben kihagyták a ködfegyvert amivel városokat pusztítottak el. De a legidegesítöbb az amerikai hadsereg utolsó totál fölösleges lövése volt a haldokló Tripadra (hogy ők mekkora kemények)... ja és persze az egész történet Angliában játszódik.
  • MerlinW #11
    Tudod barátom, könyvet olvasni is kellene nem csak a képcsövet bámulni...
  • sznus #10
    Én azt mondom, hogy előre ne szidjunk semmit... majd meglátjuk mi sül ki belőle.
    Annak ellenére, hogy (csak) nagyjából ismerem a Pókember eredeti (vagyis a képregény(ek) által megalapozott sztoriját, tetszettek a korábbi részek.
    Pedig a filmek igencsak eltérnek a képregények törénetétől.

    A Világok Harcát meg H. G. Wells 1898-ben írta... a rádiójátékot meg 1938-ban adták le... aztán ugye nemrég filmesítették meg a könyvet. És még sorolhatnám a könyeket, amik anno nagy port kavartak a maga idejükben, de mára mindenki elfeledte őket. (Asimov-ot is "hülyének" nézték, amikor 1960-ban előállt a robotnovelláival... és tessék... ma már nem is olyan távoli a jövőkép amit akkor leírt.) És ezek a dolgok csak azért kerülnek újra szóba, mert valaki elejti, hogy: "Hé! Hát ezt én már olvastam... hát ez nem is így volt... tyű a mindenit" Amúgy mondanom se kell teljesen eltér a könyben leírtaktól a film, nekem mégis tetszett.

    De az ilyenekhez már hozzászokhattunk... minden jó könyvből/képregényből/játékból mostanában filmet csinálnak... (vagy filmből játékot... stb.) minél több rókabőrt húznak le arról, amiről lehet... és közben zsebelik be a nagy pénzeket.
    Az igazi rajongók szívják a fogukat, de az új dolgoknak új rajongótábora lesz... így sokáig életképes ez a dolog.
    Én ha már ilyen filmeket nézek, megpróbálom elfelejteni, hogy valaha is olvastam valami hasonlót... :D
  • Balumann #9
    ezt elég hülyén sikerült leírnom
  • Balumann #8
    A Világok harca története már nagyon régóta létezik, a Pókember -é sem mostani. És szerintem a Világok harca nagyon is jól meglett filmesítve, hisz az alaptörténete az még nagyobb hülyeség... (de aki tájékozatlan és nem tudná, ez volt az első hangjáték, amit rádióban is leadtak, amerikában, és egész amerika hallgatta szinte, és olyan hihetően adták le, hogy kitört a pánik, és kirohangásztak az emberek az utcára, hogy itt a világ vége).
    A pókember meg képregény, majd rajzfilm, és a Pókember 1-2 szintén nagyon jól meglett filmesítve, közelebb tették a valósághoz ,nekem nagyon tetszett, és szerintem ez a rész is nagyon jó lesz!

    Nekem mondjuk a Világok harca hangjáték is nagyon tetszett, bár nem egészen olyan hatása volt mint a filmnek :))
    Aki még kritizálja egyébként a filmet, az mindenképp hallgassa meg a hangjátékot, és utána nem fogja mondani, hogy rossz lett a megfilmesítés :D
  • Marko001 #7
    ez a történet nem a 21. századból ered...
  • portable #6
    A 3sztoriját is ö írta
    és elég jónak nézki
  • matrix666 #5
    Ekkora baromságot kitalálni,mint ez a manusz a Világok Harcában?
    Tripodok a föld alól bújnak elő,több ezer éve itt vannak,majd egy influenza vírus megöli őket.
    A leggyerekesebb történet,amit valaha hallottam.
    És ilyen szennyel előrukkolni a 21.században?
    Nevetséges.
    A pókember 4-nek is biztos ír majd egy nevetséges sztorit.
  • matrix666 #4
    Világok harcának forgatókönyvírója írja a Pókember 4 sztoriját?

    Köszönöm , nekem ennyi infó elég,hogy megkíméljem magam egy mozijegy megvételétől,és távol tartsam magam a Pókember 4-től...