Németh Szabolcs

Vin Diesel mégsem lesz Hitman

Egyelőre nem tudni, hogy milyen megfontolásból, de Vin Diesel mégsem kapja meg a hőn áhított szerepet.

A szimpatikus kopaszt legutóbb a Gorilla bácsiban láthattuk viszont, és 2005 végén még úgy tűnt, hogy ő kapja meg a némaságba burkolózó bérgyilkos szerepét. Luc Besson koprodukciója, a Hitman - The Movie most már biztosan Diesel nélkül kerül a vászonra. Természetesen így egy hely most megüresedett, amire állítólag Timothy Olyphant pályázik a legnagyobb eséllyel.

Mindenki eldöntheti, hogy mennyire okos lépés ez. Szerintünk Vin Diesel jobban passzolt a képbe, viszont Jason Statham-t a "Szállítóból" senki tudná túlszárnyalni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SirLord #6
    ajánlom inkább hátra ülj.. onnan jobb nézni nem a fáj anyakad.. tapasztalat:)
  • bermuda3 #5
    sztem az kéne hitmannek aki a szállítót játszotta
  • craymond #4
    Ja, pont ezt akartam mondani, a három szinész közül ő hasonlít legjobban Hitmanhez, jól állt volna neki, kár
  • The Hedgehog #3
    Statham a Crank-el is bizonyította, hogy az ilyen szerepeknek ő a specialistája. Ráadásul kiköpött mása Hitman-nek. Nem értem, hogy miért nem rá bízzák.
  • 5i #2
    Engem már abszolúte nem érdekel a téma. ha nem Statham lesz, akkor meg se nézem.
  • Predatorxx #1
    Hát nem tudom, nekem kezd egyre csak nem tetszeni. Mindenki Jason Statham-et szerette volna ebben a filmben viszontlátni, ő tudta volna legjobban megformálni ezt a karaktert (tetszett az alakítása a Gépállat SC-ben), na mindegy, ez lejárt lemez. Utána Vin Diesel következett. Vem voltam oda az ötletért, de azért neki is voltak jó alakításai, még meg is lephet egy ilyen szerepkörben. Már kezdtem megbékélni a gondolattal eklépzelni Hitman szerepében Vin Dieselt, kijelentik, hogy Diesel mégsem játszik. Most Timothy Olyphantnak van a legnagyobb esélye?
    Háát... Nem tudom elképzelni Hitman szerepében (igaz nem sok filmet láttam tőle)

    Ettől függetlenül én biztos vagyok benne, hogy nagyon jó film lesz, főleg hogy egy Luc Besson kaliberű egyén is van a képben. A történet alapja ismert, csak jól kell a filmvászonra vinni.

    Bárki kapja meg Hitman szerepét, én minden bizonnyal ott leszek "az első sorban" a premieren.