Ötvös Tibor

Sam Raimi új hősei

A Pókember 3 rendező-producere, Sam Raimi újabb szuperhősök megfilmesítésére készül. Ezúttal a Street and Smith Publications három héroszát hozza össze egy közös filmben.

Sam Raimi neve - legalábbis rendezőként - ismét fényesen csillog. Bár a harmadik rész még bemutatásra vár, de leszögezhetjük, hogy a '80-as évek kultikus tisztelettel övezett rendezője a Pókember-szériával ismét Hollywood élvonalába küzdötte be magát.

Ezt a manapság divatos hullámot is Raimi indította el kedvenc hálószövőnk első részével. Úgy tűnik, nem csak Peter Parker kalandjai érdeklik, hiszen a legfrissebb hírek szerint egy újabb szuperhősfilmet készül forgatni a direktor.

A szerencsés kiválasztottak a Street and Smith Publications három, külföldön rendkívüli népszerűségnek örvendő hőse. Az első Doc Savage, a bronzember, akinek bőrét áthatolhatatlan bronz borítja. A második az egyszer már - sajnos - megfilmesített The Shadow, azaz Árnyék. Az anno Alec Baldwin által megformált hős képes füstté válni. A harmadik a The Avenger, ám róla sajnos semmilyen infót nem találtam.

A lista azonban nem végleges. A pletykák szerint további Street and Smith Publications hősök is felbukkannak majd a moziban. A forgatókönyvet az eddig egyetlen filmet rendező Siavash Farahani készíti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoS #1
    Info The Avenger-rol:
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Avenger