Ötvös Tibor

Befejeződött a He-Man forgatása

Úgy tűnik, véget ért a He-Man and the Masters of the Universe kálváriája. A John Woo produceri felügyelete alatt készülődő mozi alól ugyanis a gyártó Fox stúdió kihúzta a szőnyeget.

Anno mi is beszámoltunk arról, hogy az ázsiai sztárrendező, John Woo produceri felügyelete mellett készül a Mattel hőse, He-Man második mozis kalandja. Az első részben, melyet 1987-ben mutattak be, Dolph Lundgren alakította a kozmikus hőst. A számos tévés sorozat után úgy tűnt, végre profi csapat veszi kezébe He-Man sorsát.


Dolph Lundgren a hős szerepében

Ám a mai napon minden remény elveszett. A He-Man and the Masters of the Universe executive producere, Rodney Ferrell ugyanis bejelentette, hogy a filmet gyártó Fox stúdió visszaadta a jogokat a Mattel számára és kilépett a projektből.

Ezzel úgy tűnik, véget ért egy ígéretes film karrierje. Érdekesség, hogy a főszerepre anno Arnold Schwarzenegger neve is felmerült, ám ő ezt kormányzóvá válása után elutasította.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pauly #6
    ja,60 éveshez képest elég jó állapotban van még :P
    Amúgy meg elég megnézni a t3-at(2003)vagy a Collateral Damage-et(2002) ,és látszik hogy egyáltalán nem "lóg" a bőre scwarzeneggernek.3-4 év alatt meg nem változik olyan sokat...
    És ő még fiatalabb 1 évvel mint stallone :D
    Kár hogy újraválasztották,mert még lehet csinált volna 1-2 jó filmet :(
  • MerlinW #5
    nézzétek csak meg stallone-t az új rocky képeken...
  • Tetsuo #4
    CGI mesterek viszont igen. Bár akkor ugye, minek a Schwarzi?
    A He-man-ből a rajzfilmsor volt naon jó, legalábbis úgyemléxem..
  • pauly #3
    Miért te láttad? :P
  • Inquisitor #2
    "Anno Arnold Schwarzenegger neve is felmerült, ám ő ezt kormányzóvá válása után elutasította."
    Aham persze, látta már valaki mostanában kevés ruhában? Lehet gyurni ahogy csak akar, de lógni fog a bőre, azt még plasztikai sebész se tudja fullosan megcsinálni. Azért nem 20 éves már ...
  • Blasta #1
    "Ezzel úgy tűnik, véget ért egy ígéretes film karrierje."
    :)
    Én nem gondolom, hogy ígéretes lett volna, szvsz senki nem fogja felvágni az erejét egy majd elfeledett, 80-as évekbeli játékfigura/rajzfilm feldolgozásának a sztornózása miatt. :)