Ötvös Tibor

Hupikék törpikék infók

Jordan Kerner, a készülő Hupikék törpikék producere elárult pár dolgot az egyelőre még csak tervezési fázisban leledző produkcióról. Eszerint Törpapa és törpjei egyből három részben térnek vissza, melyet Kerner leginkább a Shrek első részéhez hasonlított.

"Ez egy 3D-s CGI-animációs cucc lett" - kezdte a producer. "Ezeket a törpöket nem lehet élő szereplőkkel megszemélyesíteni - elég fura lenne. Viszont egy Shrek-féle 3D-s mesevilág ideális közeg a számukra."



Kerner elárulta, hogy a '80-as évek rajzfilmsorozatát rendkívül behatóan vizsgálták. "Megnéztük mind a 234 részt, némelyiket többször is. Herb Ratner és én folyamatosan kerestük a lukakat a történetben. Ezeket a foltokat kívánjuk elmesélni a három mozifilmben."

A történetről pár apróság már kiszivárgott. Ezek szerint a trilógia fő szálának Törpapa előélete lesz beállítva, majd jönnek ezek a bizonyos "foltok". A hírek szerint a bölcs öreg törp hangját John Lithgow kölcsönzi majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • echo #11
    szerinte ez bukta lesz. ha csak nem porno változat lesz :)
  • Benedekco #10
    #3-ra: Nekem is a StarWas jutott eszembe :) vicces

    #9-re: sztem Zocsinak van/lesz igaza... nem a feldolgozással van a baj, meg a 3d-vel, hanem azzal, hogy nincs más a készítők szeme elött csak a magas bevételek készítése (tisztelet a kivételnek)
    ettől függetlenűl remélem jó lesz (meg azt is, hogy nem lesz "amerikai")
  • Bordapapa #9
    na, újabb legendát basznak agyon...
    jellemző...
    3D-s törpök...
    ehh
    nekem az is tetszene, ha lenyomnák újra az összes részt!:D
  • Zocsi #8
    Meg lehetne sztem jól is csinálni, de úgyse sikerül!
  • pauly #7
    jaja
  • akyyy #6
    kár h törpapának a magyar hangja nem az lesz aki volt:(
  • jefferson83 #5
    Az a gyanúm, hogy ez nem fog tetszeni. Rajzolt meséket akarok
  • Panyi #4
    Imádtam a törpöket! Törpéletes volt!
  • Prof William #3
    "én folyamatosan kerestük a lukakat a történetben. Ezeket a foltokat kívánjuk elmesélni a három mozifilmben.""

    Végre megtudhatjuk mit csinált törpapa amikor egyszer egy részben nem szerepel! Vajon hogy gyalogol vissza Okosaka miután kivágják a faluból? Hogy késztíti a robbanó ajándékokat a tréfás törp? Mit csinál Hókuszpók amikor nem törpre vadászik? Mennyi érdekes kérdés! :hopp:


    "A történetről pár apróság már kiszivárgott. Ezek szerint a trilógia fő szálának Törpapa előélete lesz beállítva, majd jönnek ezek a bizonyos "foltok". A hírek szerint a bölcs öreg törp hangját John Lithgow kölcsönzi majd. "

    Na ez meg tiszta Star Wars.
  • Soundmaker #2
    háát nem tudom, CGI-s törpök gondolom feltúrbózott történettel, hogy el lehessen meélni 1 órában... A Hupikék Törpikék sosem volt egy gyors történeteket elmesélő rajzfilm, de kíváncsian várom mi sül ki belőle... Remélem nem rombolják le a Törp imázst...