SG.hu

Energiatakarékos termékeket akar a Dell

A Dell bejelentette energiatakarékos termékstratégiáját, amely a csökkentett energiafelvételre és továbbfejlesztett terméktervezésre helyezi a hangsúlyt.

“A Dell mindig is elkötelezett volt az iránt, hogy a 'legnagyobb teljesítmény / watt' mutatójú termékeket kínálja a vásárlóknak" - mondta el Kevin Rollins, a Dell vezérigazgatója. “Energiatakarékos termékeink nemcsak a felhasználók költségeit csökkentik, hanem környezetünk megóvásának nagyszabású céljához is hozzájárulnak. Kulcsfontosságú, hogy a teljes iparág megértse ennek jelentőségét."

A hatékony energiafelhasználás jegyében tervezett termékek csökkentik a vásárlók elektromos áram felhasználását -ezáltal a rendszerek üzemeltetési költségeit. Ha a vásárlók felkeresik a Dell energiaszükségleteket bemutató honlapját, megtekinthetik számos Dell termékcsalád energiatakarékos funkcióit és megbecsülhetik energiafelhasználásukat a honlapon található programok segítségével. Egy másik alkalmazással, amely a -“data centre capacity planner" nevet viseli- az adattároló központok energiaigényét mérhetik fel a vásárlók: egyszerű "drag and drop" módszerrel egy virtuális szerver szekrénybe kell rakni a kívánt alkatrészeket, hogy megbecsülhessük IT alkalmazásaink energiaforrás-igényét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!