Ötvös Tibor

Sarah Connor saját sorozatot kap

Újabb nagysikerű klasszikusból készül televíziós sorozat. Ezúttal Andy Vajna és Mario Kassar "gyermeke", a Terminator-trilógia egyik főszereplője, Sarah Connor kalandjai elevenednek meg a képernyőn.

Manapság reneszánszukat élik a televíziós sorozatok. Elég csak fellapozni a hazai csatornák kínálatát és egyből szembeötlik az utóbbi években tapasztalható mennyiségi növekedés.

Mivel én nem nézek egyetlen sorozatot sem, csak barátaim véleményét tudom leírni, akik szerint a mennyiségi növekedéssel együtt járt egy minőségi javulás is. 24, A szökés, Gyilkos elmék, Született feleségek stb. Számos esetben fordult már elő, hogy egy sikeres film alapján készítettek sorozatot. Legutóbb a Penge és a Bazi nagy görög lagzi kapta meg kisképernyős változatát. Most a Terminator-trilógiára vár ugyanez a sors.

A Warner Bros Televison gondozásában készülő The Sarah Connor Chronicles műfajilag a drámai vonalat erősíti majd. A címből ki lehet találni, hogy ezúttal a Linda Hamilton által életre keltett amazon áll majd a történetek középpontjában. A sztoriért Josh Friedman lesz a felelős.

A felvezető epizód elkészítésében aktív segítséget nyújt majd a Jóbarátok egykori producere, Shana Goldberg-Meehan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • saw1234 #21
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=10&t=9160151&na_order=

    nem rossz!
  • RussT #20
    "seggszmájli"

    ez mekkora poén kifejezés
  • Esrohnoil #19
    Arni-val csak az a baj h. kissé már öregecske. Vannak még jó testfelépítésű színészek szerintem akik eljátszhatnák a további terminatorokat.
    Pl. az első részben is volt egy jelenet a jövőből amiben egy pasas terminátorként behatolt az ellenállók bázisára és nyírta őket... De az biztos h. nem a swarci volt. :)
  • Falatka2003 #18
    "Mivel én nem nézek egyetlen sorozatot sem" LOL

    Tombol a hozzáértés! Száz ilyen cikket, ezeret!
  • johnnie_walker #17
    Kezet rá.
  • GErYkE83 #16
    Azt a segges smilet csak poénból írtam nehari
    Amúgy az első rész 6.4 millióból készült szóval nem szakadtak meg szerintem. A második rész pedig már Carolco égisze alatt készült (Kassar & Vajna) amit 102 millióból alkották meg.
    Nagyon jó kis cég volt amúgy kár, hogy tönkrement, ha végig nézed elég durva filmeket adtak ki anno, kár érte.Gyakorlatilag a C2 Pictures az utódja.
    Carolco filmlista
    Ja, még annyit Eddi már jobban van leforgatta azót a a Holló 4-et ami elég gáz lehet, de legalább már próbálkozik, szerintem hallunk még róla. Amúgy, ha jól tudom se Nick Stahl, se Clarie Danes nem lesz a 4. epizódban. Swarci meg max akkor, ha nem választják újra, de már hallottam olyan pletyiket is, hogy ha Kaliforniában forgatnák a filmet esetleg elvállalná újra a szerepet, úgy látszik nem akar lejönni Etyekre, gondolom az elfolgaltsága miatt :p
    Béke
  • johnnie_walker #15
    1. Tisztában vagyok vele, hogy Cameron nem fogja elvállalni a rendezést, minthogy az is teljesen nyilvánvaló, hogy nem forgatják újra a filmet, és Vajna sem kér "bocsánatot". Csak folytattam a korábbi hozzászólók ígylegyen-úgylegyen kívánságait. :)
    2. Eddie csúfos utóéletéről hallottam, azt írtam, valaki hasonló lehetne.
    5. Biztos vagyok benne, hogy egészen másként "sül el" a film ha nem Svari jön vissza harmadjára is.
    6. Nézz utána légy szíves a Hemdale Film Corporation-nek és a Pacific Western Productions-nek, az ő pénzüknek köszönhetjük az első Terminátor filmet, szóval semmi köze a Carolco-hoz és idegenbeszakadt hazánkfiához. (Abban remélem egyetértünk, hogy a történet szereplői egyébként sem a producerek, hanem az írók "szülöttei".)

    A többi kérdéskörben köszönöm a felvilágosítást, tanultam belőle, de azért a seggszmájlit nem kellett volna. Talán megérdemeltem, talán nem.
  • GErYkE83 #14
    Amiket írtál abban van igazság, DE azért rengeteg baromság is helyet foglal például:

    1. James Cameron nem fogja elvállalni a rendezést mivel ő mindig új kihivásokat keresett ezért más filmeket fog rendezni amit láttál már az sg hírei között.
    2. Edward Furlong eldrogozta az agyát és a T3 forgatása alatt elvonón töltötte hétköznapjait(sajnos).
    3. "A film szóljon arról, amit a "Rise of the Machines" alcím sugall, szóval valami rendes, robotos-háborús (nem robotos-romantikus :D) hi-tech sci-fi, amit a 21. században (ráadásul nagy költségvetéssel) már illene profin elkészíteni" hmm a filmet igen is profin készítették el nézd meg a kritikákat róla 70-95%-ig terjednek az értékelések, az hogy neked nem profi az a te bajod.
    A te általad nevezett kis költségvetésről csak annyit termelj te ki 200 millió dollárt aztán beszélgessünk.
    3. Johnathan Mostow( félelem országútján, U571 Submarine) nagyon jó és tehetséges fiatal rendező, tökéletesen levezényelte a filmet, nem ő tehet róla, hogy a forgatókönyv ilyen lett amilyen , mert ugye azt nem ő írta hanem John D. Brancato , Michael Ferris és Tedi Sarafian. Nézz utána kérlek milyen filmeket köszönhetünk nekik.
    4. Nick Stahl télleg nem a legjobb választás volt, de szerintem erről se ő tehet, hogy ilyen esetlen karaktert kellett eljátszania.
    5. "Az öreg Svarciról se feledkeztedm meg: elmehet má a k'va anyjába, az egész elb'ott T3 részben az ő hibája (amikor Cameron nem volt hajlandó elfoglalni a rendezői széket, le kell volna fújni az egész projektet" A film akkor is elkészült volna max más színész játsza a Terminatort.
    6. nézz utána legyél szíves a Carolco cégnek kik a tulajok és melyik filmek elkészülését tették lehetővé.

    És végül, de nem utolsó sorban kedves Walker: A kommentező legalább minimális mértékben tájékozódhatna a témában.
  • HuAn82 #13
  • SASI #12
    Teljesen egyetértek veled mindenben amit irtál.