Ötvös Tibor

Ki lesz a következő Pókember?

A Marvel stúdió elnöke, Kevin Feige egy interjúban elárulta, hogy a harmadik rész sikerétől függetlenül folytatják a sorozatot és már a negyedik részen agyalnak. Ez a kijelentés nem meglepő, hiszen az X-Men-trilógia mellett Peter Parker kalandjai számítanak a legsikeresebb szuperhősfilmnek.

Nemrégiben felröppent a pletyka, miszerint kedvenc szuperhősünk, a hálószövő Pókember kalandjai a trilógiával lezárulnak. Ezt a Marvel stúdió újonnan megválasztott elnöke, Kevin Feige az amerikai MTV zenecsatornának adott intejújában cáfolta.

"Rengeteg Pókember-film lesz még a jövőben" - ígérte Feige. "Már alakul a következő, negyedik film alaptörténete. Szerencsére jó alaposan el vagyunk látva alapanyaggal. 20 éven keresztül jelenhetnének meg új részek, az 50 éves múltra visszatekintő képregénysorozat ezekhez is elég alapot biztosítana."

Azután szóba került, hogy a jövőben is Tobey Maguire alakítaná Peter Parkert. Feige erre nem adott egyértelmű választ. "Mindennek van egy kezdete, egy közepe és egy vége. Ha elvégeztük a feladatot, döntés elé kerülünk. Ha ez megszületett, akkor visszatérünk erre a témára."

Az új elnök megemlítette további készülő filmjeiket is. A harmadik Pókember után kezdődik a The Incredible Hulk forgatása, majd a vígjátéknak szánt Ant-Man kerül a terítékre. De 2008-ban mutatkozik be a mozikban a Vasember és Amerika Kapitány is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • borovecman #17
    Minden ami pókember
    [http://www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?topicID=3429713]
  • crotinake #16
    Arról nem is beszélve, hogy így ez a fekete ruha eléggé gáz!
    CSinálnák úgy meg mint a képrgényben volt. Ez a ruha u.a mint a piros, csak más színben! Azért kicsit királyabb lenne ha sima fekete ruha lenne nagy fehérpókkal!
  • crotinake #15
    Azért nem egészen így volt az a képregényen!!
  • ldavid #14
    minden igaz ez lesz, bár szerintem Rhino nemigen lesz benne
  • Balumann #13
    Meg a Vasember is jó, azt is szerettem. Az Amerika kapitánya azt már nem annyira :S
  • Balumann #12
    Nem, az egy gömbfejú varázsló volt, az más :|
  • Balumann #11
    naaaaaa :D
    A fekete ruha az egy szinbionta, másik bojgóról (nem világból!). Csak egy emberrel tud együtt élni. Az azzal él, az egyre gonoszabb lesz. Aztán meg lassan teljesen az irányítja, és nem tud elszakadni az embertől.
    Tehát elöször csak azt veszi észre hogy hihetetlen erős lesz, miután kimenti az embereket a lezuhant hajóból asszem így van. Aztán meg hogy az a ruha él ami rajta vna, és aztán az hogy nem tudja levenni, meg hogy már az irányítja. :D
    Legalábbisa rajzfilmbe így van
    Meg ilyenkor van egy ilyen orrszarvú ember is, aki szintén megakarja szerezni azt amit az űrből hoztak.
    De tényleg ez lesz a köv résznek a tartalma? :S:D
  • Luise #10
    volt valami kavarás, hogy a fekete rucinak saját akarata volt. vagy már rosszul emléxem? :D :D
  • ldavid #9
    nem ő volt Mysterio?
  • jefferson83 #8
    -Szevasz édes hoztam neked egy cuki fekete pókrucit. Tetszik?

    -Tök szuper, legközelebbi akciónál fel is veszem.