Ötvös Tibor

Fogyi-show a tévében

Itthon egyre-másra jelennek meg az Amerikában már sikert aratott valóságshow-k "magyarított" változatai. Ezúttal a The Biggest Loser kerül hazánkba, melyben a cél: minél több kilót leadni.

Egyesek szerint alig-alig vannak valóságshow-k a hazai csatornákon. Nekik ajánlom, hogy kicsit számoljanak utána és rájönnek, hogy soha ennyi reality nem ment még egyszerre.

A számuk pedig egyre nő. Ezúttal az Amerikában csak The Biggest Loser címet viselő fogyi-show magyar változata kerül a hazai tévénézők szeme elé. A műsor egy rém egyszerű ötleten alapul. Két, egyenként hat fős csoport harcol egymással a győzelem elérése érdekében. A csoport tagjai alaposan elhízott illetők, akiknek feladata: minél több fölös kilótól megszabadulni!

A két csoportot egy-egy "híresség" vezeti. Az egyik a fitness bajnok, Béres Alexandra, aki a testmozgás híve. Szerinte egyszerű koplalással és sok-sok mozgással pár pillanat alatt megszabadulhatunk pár kiló súlyfeleslegtől.

A másik kapitány az üzletekben szinte minden termékről ránk mosolygó Schobert Norbi, aki a saját maga által kitalált étkezési szokásokkal próbál majd győzedelmeskedni.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy mely kereskedelmi csatornán lesz látható a fogyi-műsor - bár, ez nem is baj.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sztj80 #9
    Sziasztok!

    Mára már én is LEFOGYTAM azzal az egészséget javító programmal, mivel az anyósom és az unokahúgom lefogyott 3 hónap alatt 20 kg.

    Nem éheztem, nem volt nehéz betartani. Vidám vagyok, tele vagyok energiával!
    Még az is jó benne, hogy a kedvenc ételeimről sem kellett lemondanom. Szívesen segítek Nektek is lefogyni. Írjatok nyugodtan a címemre! :)))

    Mindenkinek válaszoltam eddig is aki írt nekem és ezután is fogok. Örülök, hogy már ilyen sokan fordultatok hozzám és tudtam segíteni lefogyni.

    [email protected]

    Puszi Nektek!
    Timi
  • Morden23 #8
    Igen, emlékszem arra a csodára, amiben valami Black neon nevű szórakozóhely is volt, ilyen gengsztermizéria volt az is. És nagyon szar is. De régen az Angyalbőrben-t szerettem :D

    Ez a "magyar filmkészítők krémje" nem tudom, kit takarhat... de szerintem nem kár erőltetni. Nyilván jócska alaptőkét igényel, de azért lehetne alkotni. Csak nem a magyar álcelebrity-réteget kéne erőltetni, mert az nagytöbbségében tragikus. Bár meglepően jó némelyik színpadon.

    A BK-t eddig máshogy tudtam, de vegyük úgy, hogy elhiszem így látatlanban, elvégre nem szoktál baromságokat mondani.
  • winnie #7
    a sok rész a mádiatörvénynek köszönhető, alapjában véve a gute zeiten, schlechte zeiten rtl-es szappanopera magyarítása. napi 20 perc, amit könnyebb hivatalosan 2 részenként levetíteni.

    itthon voltak sorozatpróbálkozások, harmatgyengék, mind behaltak, pedig a magyar filmkészítők krémje dolgozott rajtuk. kár erőltetni. a szappanopera, a BK sikeréből kiindulva legalább népszerű.
  • Morden23 #6
    Ha most pont a Barátok közt-re gondolsz, akkor köze nincsen ahhoz, hogy "itthon" mit találtak ki. A Barátok közt pár perces, sokezer részes megoldása nem magyar találmány, hanem valami ausztrál sorozat az egész gyakorlatilag. Vagy új-zélandi. Vagy ilyesmi.

    A sörreklámokban viszont nagyon igazad van.
    Stella vagy Tuborg reklámok színvonala nemhogy a magyar sorozatok, de még a magyar "high-end" műsorok színvonalára is köröket ver állóhelyzetből. Nem beszélve mondjuk a régi Johnny Walker advertekről.
    Most még a Soproni is erősen feljött erre a szintre, amikor láttam ezt a Soproni 1895-reklámot, én is azt hittem először, hogy valami új film, vagy legalábbis TVfilm.

    Nemrégiben, kb. 2 hónapja voltam egy bizonyos event-en, ahol a Bacardi új reklámjait is volt szerencsénk megcsodálni. Nagyon jók lesznek. Megjegyzem, egy ilyen jóval többe kerül, mint akárhányszáz Barátok közt-epizód. Más kérdés, hogy a nemzetközi piacra szánják őket, nem egy 10 millás országba. Ez a globális reklámkampány, kérem szépen.

    Én azt nem értem, hogy miért nem csinálnak nemzetközi piacra szánható sorozatot? Itt van mellettünk Osztrákia, nem messze Germánia, vagy a csehek, sőt, lefelé is lehet ezeket terjeszteni. Biztos vagyok benne, hogy egy vérbeli "közép-európai" sorozatnak hihetetlenül különbözne az atmoszférája a legtöbbször sémákra épülő távol-nyugati marhaságoktól.
  • janyikzs #5
    Lehet néha a tévében látni azt a sörös reklámot, ami egy kalandfilmre emlékeztet, keresnek egy kincset vagy mi. Ez szinte tökéletes, jó a képi világ, nagyon bejön. Először látva azt hittem, hogy valami bemutató lesz egy új filmről, de nagyon meglepődtem, mikor kiderült, hogy "csak" a sörről szól. Egy ilyen ötletet lehetne továbbvezetni. Nem pedig ilyen h*nyadék sorozatokat nap mint nap. Inkább várnék 1 hétig 1 részre, mintsem naponta lökjék ezeket az und*rmányokat.
  • janyikzs #4
    Ja ja, 1 jó magyar sorozat kellene...

    Persze ilyen most nincs.

    Az a problem, hogy itthon némelyik idióta 8 perces részekkel próbál több ezer epizódot kihozni. Elő kellene venni a külföldön már jól bevált sorozat receptet, ami szerintem nem más, mint:

    - 500 rész pénzét tegyük egy 20-25 részes 40-45 perces epizódba
    - így 3000 részből 6 évad is lehetne
    - vegyünk elő "szinte" teljesen ismeretlen embereket a szerepekre, hiszen Magyaroszágon sok tehetséges színész akad
    - egy csipet ötlet
    - nagy adag fantázia
    - néha-néha spéci trükkök, na nem kell sci-fi (de azért akad pár trükk hagyományos sorozatokban is)
    - és végül egy elég fontos: hagyjuk el a stúdiókat, legalább is ne 80%-ban ott legyen a forgatás

    Így első nekifutásra ennyi lenne.
  • Morden23 #3
    A kórosan túlsúlyos embereknek kismillió lehetőséget, reményt és okot ad a világ már most is, nem ettől fognak lefogyni.

    Amúgy nem tartanám ostoba ötletnek, ha itthon is megpróbálnák alkalmazni a "creative designing" fogalmát. Teljesen felesleges minden ócskaságot átvenni az USAból, főleg, hogy nálunk nem szignifikáns az a réteg, aki ismeri ezeket a műsorokat. Találjanak ki valami értelmeset. Például lehetne 1, de csak 1, azaz egy jó magyar sorozat.
  • winnie #2
    mínusz egy 'o' betű.

    a BL első évada odakint egy szokás szerint korrekten összerakott figyási verseny volt, kellő humorral és izgalommal. idehaza nyilván szerényebbek lesznek a körülmények, de esetleg reményt adhat a kórosan túlysolyos embereknek.

    egyre jobban mosódik a határ össze a reality, vetélkedő a sport között.
  • akyyy #1
    úgyis az nyer aki kevesebbet fog enni:)
    belőúlük nem hiszem h megasztárok lesznek, hisz ki akar hallgatni egy 200 kilós emberkét énekelni? femegy aszinpadra összeszakad alatta