Ötvös Tibor

Justin Timberlake csúfos szereplése

Van, akinek semmi nem elég - hiába sikeres egy adott műfajban, neki minden kell. Ilyen Justin Timberlake is, aki a zeneiparban már szinte mindent elért és most a filmezéssel próbálkozik.

Néha igazán üdítő, ha egy, a saját műfajában komoly sikert elért személy más médiában is felbukkan. Mára például egyre több zenész próbálkozik meg a filmezéssel. Ezek többsége nem tartozik az emészhető kategóriába (Álmok útján, Pénzed vagy életed), de azért akadnak üdítő kivételek (8 mérföld).

Most a sokak által a pop hercegének tartott Justin Timberlake próbálkozott meg a filmezéssel, ám első "produkciója" csúnyán leszerepelni látszik. A nálunk holnaptól kölcsönözhető Edison című akciófilm Amerikában is egyből DVD-re került. Ennek oka a próbavetítések eredményeiben (a tesztközönség kinevette a filmet) valamint a különböző fesztiválokon tapasztalt hasonló reakciókban keresendő.

Edison, a metropolis ígéretes terep a kezdő és ambíciózus újságírónak, Josh Pollacknak, aki a szamárlétra legalján kezdi a pályát. A Heights Heraldnál dolgozik és egy nap belebotlik az Ügybe: a rendőrségi korrupcióra akar fényt deríteni.

Nem tudja, milyen darázsfészekbe nyúl: nem csak ő válik kiszemelt áldozattá, hanem főnöke, Mosca Ashford. Ashford kirúgja Pollackot, ami nem elaltatja az ügyet, hanem még inkább motiválja az ifjú újságírót a sztori felderítésében.

A sablonos sztori további szerepeiben Morgan Freeman, Kevin Spacey és LL Cool J láthatóak. Ezek után kérdéses, hogy ki alakítja majd Bruce Willis fiát a Die Hard 4-ben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • virs lee #8
    a tesztközönség kinevette a filmet

  • Morden23 #7
    "A mi filmjeink színvonala olyan magas, hogy be sem kerülnek a mozikba. Egyből kiadjuk őket a tékában."
  • Falatka2003 #6
    Szegény Spacey. :(
    Először ez, aztán meg a szupermanus.

    Szomorú vagyok.

    Remélem, nem tart soká a pechszéria.
  • Prof William #5
    Ki is rítt a sok nagy arc közül már a plakáton is. :)
  • Inquisitor #4
    Lehet Justin csak "félsiker" lett volna bukás szempontjából, ezért "biztos ami biztos" alapon még kellett egy LL Cool J is??? :P
  • bertino #3
    omfg
    pfuj
  • Ajnasz #2
    Morgan Freeman, Kevin Spacey, aztán jön egy gyerek, akin még Ők sem tudnak segíteni? Szomorúság :(
  • 5i #1
    Hála Istennek!!!

    Csak az Oscar-díjas szereplőgárdát sajnálom!