SG.hu

A Habostorta megvásárolta a Gyaloglót

A www.habostorta.hu portálcsoportot működtető Habostorta Kft. megvásárolta a Digit Invest Kft.-től a Gyalogló közösségi oldalak 100%-os tulajdonrészét.

A Gyaloglo chatközösség az egyik legrégebb és legnagyobb magyar chat szolgáltatás 100.000 aktív regisztrált felhasználóval. A Habostorta társkeresésre és szórakoztatásra épülő stratégiáját az új akvizíció a bejelentés szerint kiegészíti és erősíti.

"Legfontosabb feladatunk az év első hónapjaiban a Gyalogló megfelelő integrálása lesz a Habostorta oldalak szerkezetébe. Olyan szinergiákra építünk, amik lehetővé teszik, hogy az összes közösségi oldalunk kiegészüljön a chat nyújtotta kommunikációs lehetőségekkel, valamint a jövőben a Gyalogló Chat pedig társkereső funkciókkal gazdagodjon. A Gyalogló alapvető, talán a többi chat oldalhoz képest konzervatív értékeit kívánjuk megőrizni és követni, amely mindenkinek a kulturált online csevegés élményét biztosítja. Sok technikai újításra készülünk és az eddigi növekedés ütemének fokozását tűztük ki célul."- nyilatkozta Weiler Péter a Habostorta Kft. ügyvezetője.

A 2006-os évben a Gyalogló média felületeinek teljes értékesítését már a Habostorta végzi majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegyikecske #3
    nah... nekem nemszimpik ezek a chateladások... a chat.hu is csak sokkal rosszabb lett azóta mióta felvásárolta először a mellesleg, aztán a tré online, mert ahhoz képest h először magánszemélynél volt, moderáció nélkül, mostmeg valami hülye kénye kedvére dobálhat ki... érdekes!
  • irkab1rka #2
    chat oldal?
    minek az?
    ott van a beépített chat a counter strike-ban...
  • TeDDyRuSh #1
    Nekem mindegy ki vezeti a Gyalit, lassan 3 éve járok fel rendszeresen, de az oprendszer katasztrófa volt az elmúlt időszakban. Ha ezt megoldják a srácok,akkor én fogok elsőnek örülni a tulajcserének.