Ötvös Tibor

A Sony 2006-os kínálata

A Sony Pictures az egyik legnagyobb stúdió Hollywoodban. 2006-os filmkínálatukból csemegézve örömmel nyugtázhatjuk, hogy idén is kitesznek magukért. Mivel a zászlóshajóként funkciónáló Silent Hill-t már részletesen bemutattuk, így a 2006. április 21-én bemutatkozó filmet most átugorjuk.

Underworld: Evolution


A több, mint 100 milliót jövedelmező vámpírtörténet folytatása január 20-án kerül a mozikba. A második rész ott folytatódik, ahol az első abbamaradt. Miután a vámpírok és vérfarkasok háborúja soha nem látott méretet öltött, Selena, a vámpírlány és barátja, Michael, a farkasember elkezdenek kutatni az ősi vérvonalban, hogy egyszer és mindenkorra véget vessenek a harcnak. A romantikus horror-akció folytatását ezúttal nem Budapesten, hanem Kanadában vették fel. A film főszerepeit ismét a gyönyörű Kate Beckinsale és az egykori úszó, Scott Speedman alakítják. Az első részben "elpusztult" fővámpír is visszatér a nagyszerű Bill Nighy alakításában.

When a Stranger Calls


A következő egy 1979-es kulthorror újragondolása. Jill Johnson fősikolai tanuló és mint ilyen, tanulmányaihoz pénzre van szüksége. Hogy kiadásait fedezze bébiszitterkedést vállal. Ám a nyugodtan tűnő este rémálommá válik az állandó telefoncsörgés miatt. A vonal túlsó végén folyamatosan egy idegen hang szól bele a kagylóba és annyit kérdez: Megnézted már a gyerekeket?

A remake rendezője az a Simon West, akinek a Con Air - A fegyencjárat valamint a Tomb Raider című akciófilmeket is köszönhetjük. Jill szerepében Camilla Belle lesz látható. A nem túl ismert színésznő karrierjében eddig többnyire olyan másodvonalbeli filmek szerepeltek, mint a Steven Seagal-féle A hazafi vagy a Visszatérés a Titkok kertjébe. Most megkapta élete lehetőségét, reméljük él vele. A film 2006. február 3-án kerül a mozikba.

Ultraviolet


A 21. század végén játszódó filmben az emberiséget két részre osztotta egy titokzatos vírus. Az egyik a hatalmas sebességgel, rendkívüli ellenállóképességgel és intelligenciával "megáldott" vámpírok faja, a másik pedig az "egyszerű" emberek csoportja. A két faj között kíméletlen polgárháború dúl. Ebbe csöppen bele a fertőzött Ultraviolet, aki egy 9 éves emberfiút véd saját fajtájától. Az emberek kormánya ugyanis halálra ítélte őt, mert egy jövendölés szerint a fiú okozza vesztüket.

A film egy szimpla akciónak tűnik, melyben Az ötödik elem Liluja, Milla Jovovich játssza a főszereplő vámpírnőt. Viszont a rendező személye akár még érdekessé is teheti a filmet. Ha valakinek azt mondom: Equilibrium, bizonyára beugrik ez a mára már kultfilmmé avanzsált alkotás. Bizony, mind az írói mind a rendezői szerepet ezúttal is Kurt Wimmer tölti be. És, hogy sikerül e megismételnie első sikerét? 2006. február 24-én kiderül.

Running with Scissors


A romantikus dráma egy férfi gyermekkorára való visszaemlékezését mutatja be. A férfi apja alkoholista, míg anyja mániákus depressziós volt. A fiú végül egy pszichiáternél köt ki, aki örökbe is fogadja őt, hogy végre rendezett családi körülmények között nőjjön fel. Ám mindez nagyon nehéz egy olyan családban, ahol pedofilok, skizofrének és gyógyszerfüggők kilincselnek.

Az elég egyedi történettel megáldott film író-rendezője a nagysikerű filmsorozat, a Kés/alatt megálmodója, Ryan Murphy. A dráma főbb szerepeiben Annete Bening, Gwyneth Paltrow és Alec Baldwin lesznek láthatók. A mozikban 2006. szeptember 22-től lehet megtekinteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vg #7
    Ultraviolet-ből volt fent egy klipp a comingsoon.net-en pár napig. Nagyon komoly volt, Bullet-time hegyek lesznek!
  • IoIa #6
    Ezek közül egyik sem. :(
  • schrank #5
    a universalos lista mikor kerül bemutatásra hátha azon lesz valami érdekes mert eddig nem nagyon piszkálták meg a fantáziámat a különböző "listák"
  • atothhu #4
    EQUILIBRIUM!
  • 5i #3
    Mit?
  • lev84 #2
    köszi
  • 5i #1
    Ultraviolet!!!!!!!!!

    Isten film lesz!!!!!!!!!!!!

    EQUILIBRIUM!!!!!!!!!!