Gyurkity Péter

Érkezőben van a Pixel Watch

A Google néhány héten belül bemutathatja fejlesztését, ennek egy képe jelent most meg.

A Pixel-család gyakran szerepel híreinkben, nemrég arról írtunk, hogy az év végén jön a hajlítható Pixel-okostelefon, ezt azonban várhatóan megelőzi majd a saját okosóra piacra dobása, amelyre rövid időn belül sor kerülhet, legalábbis a friss kiszivárogtatások és változások alapján.

A napokban először a hivatalos online bolt kinézetében végrehajtott módosítások szúrtak szemet a külsős megfigyelőknek, a Google ugyanis a tengerentúlon módosította a menü sorrendjét és a kategóriák nevét, így a Pixel-család helyett már az okostelefonok és az okosórák csoportja bukkan fel az első két helyen. Maga a nyitólap is változott, ez egy letisztult és egyszerű felületen igyekszik vásárlásra bírni minket, bár a pontos kínálat nyilván továbbra is az adott régiótól függ. Mindez arra utal, hogy már ők is komolyan készülnek a további termékek elérhetővé tételére, igaz, a friss kinézet az első körben csak az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Németországban és Japánban bukkant fel.

Eközben a kiszivárogtatóként igencsak jól ismert Evan Blass tett közzé egy képet a Pixel Watch állítólagos kinézetéről, a hír tehát megbízhatónak tekinthető. Az állóképen a korábbi példányok által is felvillantott vonalakat és kerek kialakítást láthatjuk, ezúttal egy apró fehér pöttyel, ami valószínűleg beérkező értesítést jelez majd számunkra. A korábbi hírek alapján a Samsung egyik Exynos-chipje kapna helyet a burkolat alatt, mégpedig 32 GB-os belső tároló, a következő generációs Google Assistant, valamint három eltérő szín kíséretében.

A hivatalos bemutatóra jó eséllyel a május 11-én esedékes Google I/O alatt kerítenek majd sort, ez nincs már messze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!