Szekeres Viktor

Sivatagos plakátot kapott a Star Wars: Obi-Wan Kenobi

Nemsokára itthon is premiert kap az új Star Wars-sorozat.

Nyáron indul el idehaza a tervek szerint a Disney+ szolgáltatása, ami egyben azt is jelenti, hogy az indulás napján jó pár Csillagok háborúja-széria válik elérhetővé magyar szinkronnal és felirattal, például A mandalori, a Boba Fett könyve, valamint az animációk, a Klónok háborúja, a Víziók, és a Rossz Osztag. És persze az Obi-Wan Kenobi is, mely még elvileg a platform hazai startja előtt bemutatásra kerül május 29-én, miképp az a lenti plakáton is látható.

Eredetileg hat epizód lett volna az első évad, de a legutóbbi hírek négyről beszéltek, cserébe viszont előfordulhat, hogy nem csak minisorozatot kapunk. Legalábbis tavaly, az ET Online-nak adott interjújában Ewan McGregor elmondta, hogy bár szinte mindenki biztosra vette, hogy minisorozatról van szó, ő a "Majd kiderül. Ki tudja?" álláspontot vallja, amivel arra utalt, hogy talán ez sincs kőbe vésve, miképp az epizódszám sem.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Peterking72 #2
    Hát Obi-Wan esetében nem lehet más bolygót választani, mert a canon szerint Luke-ra vigyáz itt a Tatooine-on amíg fel nem nő és ahhoz, hogy vigyázzon rá ott kell élnie ahol Luke él...Persze ez nem korlátozná esetleges pár napos kiruccanását más bolygókra, csakhogy ahhoz kredit is kéne amit meg mibül?
  • Ender Wiggin #1
    ahhoz képest, hogy luke azért akart megpattanni a tatooine-ról meg dögunalom az élet, a disney sem tud elszakadni tőle. más érdekes bolygó nincs a kibővített univerzumban sem?